Kirli Para

bence vasat bir filmdi
tosunmuharrem
tosunmuharrem

2 Mart 2006 tarihinde eklendi
ben bu filmi sevdim çünkü insanların hayatlarının birkaç günde nasıl değişebileceğini gösteriyor. bir gün zirvedesin ertesi gün göçmüşsün.
jobsy
jobsy

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok vasat bir film tamamen zaman kaybı
teslaxxx
teslaxxx

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
kurguda bir çok mantık hataları yapılmış. onunda izlenmeye deymiyecek bir film olduğuna kanaat getiriyorsunuz
barbaroskuz
barbaroskuz

18 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Bence Al Pacino adına izlenebilecek bir yapıt. Konu itibariyle çok iyi olduğu düşünülemez. Kumar ugruna etrafındakileri göremeyen bir adamın hikayesi. Ülkemizde de yakın zamanda vizyona girecek bu film, Al Pacino hayranlarının diğer filmlere göre sıkılacağı bir yapıt
ismail7172
ismail7172

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Başladığı gibi bitti diyebilrim saçmalıklarla dolu gereksiz bi film....10/6
emsalsizimm
emsalsizimm

18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ßize qelmez ',) kirli para falan diince karanLık 1 film sandIm ama deymez olmamI$.
aydin58523
aydin58523

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu filmi bahisten anlayanlar izlesin.bahisten anlamayanlar boşuna izlemesinler..sonra bide gelip burda yok film kötü yok film şöyle diye yorum yapmasınlar.gitsinler charlienin meleklerini falan izlesinler...bu film harika bir filmdir...10 üzerinden 8.
zignecgs
zignecgs

7 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Açıkcası filmi All Pacino var diye izledim!Çok zevk almadım yani vasat demek istemem emeğe haksızlık olur fakat bana göre seyir zevki normalin altında kalan bir film olmuş.
denizkushu
denizkushu

14 Şubat 2006 tarihinde eklendi
al pacino ismini bir kenara bırakalım. Sıkılmadınızmı alışıla gelmiş konulardan senaryolardan. Film yeterince gerçekçi ve sürükleyici. Belki amerikan futbolu değilde normal Soccer denilen bizim bildiğim futbol üzerine olsaydı yorumlar farklı olurdu. İnsan hayatının ne kadar basit oldugunu anlatıyor. bu film. son olarak Al pacino nunn bu filminde ki rolüyle şeytanın avukatında ki rolündeki benzerliği bilmem ne kadar farkettiniz;)
voodoo25
voodoo25

6 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
yorgun bir iş günü sonrası izlenebilecek son derece keyifli soft bir film yine müthiş bir al pacıno şeytanın avukatı bu sefer şeytanın bahisçisi olarak karşımıza çıkıyor .. iyi bir hikaye ve kazandığını sanarken sürekli kaybedenleri anlatıyor .. iyi bir seçim yaptığınızı düşünerek diğer filmmi acaba demenizi gerektirmeyecek kadar tatmin edici tavsiye ederim arkadaşlar
santiago17
santiago17

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
walla bu yorumları hiç haketmiyor bu film.Gerçekten çok güzel bir film konusu çok değişik gerçekten alpacino gene usta oyunculugunu sergileyerek filme ayrı bir hava katmış..10/9
fatiher85
fatiher85

27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi.izlemenizi tavsiye ederim.
iyi seyirler
ocakli79
ocakli79

8 Kasım 2006 tarihinde eklendi
açıkçası izlenmesede çok şey kaybedilmiş sayılmaz. ama boş vaktiniz varsa vede izleyecek başka filim yoksa o an, izlenebilir.
r3volv3r
r3volv3r

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Al pacino'nun hatrına izlediğim bir filmdi lakin film bittikten 5 dakika sonra izlediğimi bile unuttum vasat değil ama güzelde değildi.