Pan’ın Labirenti
4,2

hoyuk
hoyuk

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
açıkcası bu yönetmenden beklenmeyecek kadar güzel olmuş.
archmetkan
archmetkan

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Fantastipolitik bir film :-) Siyasi eleştirileri göndermelerle yapan fantastik filmler çoktur.Ama Pan'ın Labirenti bunu açık seçik yapıyor.Bu da tokat etkisi yaratıyor seyredende.Bu yılın en iyi filmlerinden.
medjai78
medjai78

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
anlatımı kurgusu ile mükemmel bir sanatsal film.. çocuk filmi diyenleri anlamıyorum. hangi çocuk filminde bir insanın ağzının bıçakla yırtıldığı gösteriliyor? testerede bile yok ..

lafın kısası 9/10.. bence bizim insanımız farklı şey bekleyip farklı bir konu izleyince o filmi kötü yapıyor..bu film mükemmel
turkl82
turkl82

18 Mart 2009 tarihinde eklendi
Uzun zamandır izlemeyi ertelediğim bir filmdi. Erteleyenler varsa benim gibi ellerini çabuk tutsunlar. 10/10 (film türünde neden korku yazıyor, onu da bir bilene sormak lazım...)
duygubrethil
duygubrethil

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel bir hikaye anlatmışlar, iç savaşı küçük bir kızın gözünden anlatmak ve areya fantastik bir hikaye sıkıştırmak çok sevimli bir fikir. Terabithia köprüsü ile karşılaştırılıyor zaman zaman ama bu yersiz bir karşılarştırma. kesinlikle daha başarılı ve daha sürükleyici.
cihat1976
cihat1976

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
2006 Cannes film festivalinde yarışan filmin adını ve yurt dışından aldığı övgüleri aylarca duyduk.2 hafta önce aldığım bilgisayarıma internet bağladıktan sonra yüklediğim ilk film bu oldu.Mimic,Blade 2,Hellboy filmleriyle yeteneğini gösteren Meksikalı yönetmen Guellirmo Del Toro Hollywoodun çekemeyeceği her yönüyle üstün bir film yapmış.Atmosferi,görselliği,senaryosu ve müziği ile fantastik sinemanın yeni başyapıtı sayabileceğimiz bu şaheser geçen akşam 6 dalda aday olduğu Oscarlarda sanat yönetimi,makyaj ve görüntü dallarında bileğinin hakkıyla ödül aldı.
sabio-2
sabio-2

29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
muhteşem.son yıllarda izlediğim en harika film.puanı az burada bence.
cimsera
cimsera

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ispnayollar gerçekten güzel film yapmışlar sanki bir hollywood yapımı gibi ... film başından itibaren sizi sonuna kadar izlettiriyor. gizemli, fantastik ve dramatik bir film sizi bekliyor , yalnız filmi büyük beklentilerle izlemezseniz filmden keyif alacağınızı ve içinde mesajlar veren bir yapım olduğunu söyleyebilirim . gerçekten seyre değer ama arşivlik de değil bunu belirteyim
shagrath-2
shagrath-2

9 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Sizi temin ederim ki, bu filme 8 puan verenlerin favori film listelerine baktığınızda neden 8 puan verdiklerini tasdikleyecek absürt filmler göreceksinizdir. Imdb nin güvenilirliği de bu film sayesinde çökmüştür 8,5 puan vererek. Hayatınızda yaşayabileceğiniz en büyük hayalkırıklığı olur buradaki yorumları baz alarak bu filmi izlemek. Filmde iç savaş tam olarak aksedilmediği gibi iç savaşı bi grup orman kaçkınıyla anlatmaları da iç savaş filmlerine resmen hakaret olmuş. Her yönden dengesiz kurgusu ve senaryosuyla bu filmin imdb den 8,5 puan alması hala akıl ve mantıkla izah edilemeyecek büyük bir sorundur.
orgulu
orgulu

30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film bittiğinde içim acıdı... hayaller kurmayı ne zaman bıraktım acaba..
paperboy
paperboy

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
muhteşem bir film.tek söylenecek cümle bir baş yapıt benim için.fantastik dram anca bu kadar güzel olabilirdi.başı ile sonu ile her şeyi ile muhteşem.sonunda kalbinize dokunuyor.ufacık dokunma sizin kalbinizi sızlatıyor.hele ki sonunda kendinizi garip hissediyorsunuz.çünkü sizde fantastik dünyanın için de kayboluyorsunuz,pan'nin labirentinde kayboluyorsunuz.izlemek ve izlenmesini billenlerin izlemesi gereken bir film...
denizilke2
denizilke2

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ben çok beğendim filmi amam eminim izleyenlerden çogu beğenmeyecektir, fantastik film sevenler zevkle seyrederde film hakkında hiç yorum dinlemeden hiç bu tarz film sevmeyen biri filmi izlerse bence pişman olabilir 8/10
toxicty
toxicty

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bugun ızledık fılmı ılk yarı cok sıkıcı gelıyo ılk basta faakt 2.yarıdan snra o kadar super kı herseyı daha ii anlıyosunuz ve fıöme asık oluyosunuz!!!! aynı babam ve oglum fılmındekı gıbı cocuk cok kıtap okumaktan hayaller dunyasında yasıyor:)) muthıs bır fılm
umut-kahya
umut-kahya

29 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmde kızın fantastik dünyasını franco ile birleştirecek ve asıl buna karşı savaşılıyor filan sandım ama öyle değilmiş... ama süper bir film olduğu kesin ve faşişt rejimin ne kadar vahşi bir şey olduğu gözler önüne seriliyor.
budamibasimagelecekidi
budamibasimagelecekidi

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
'çocuklara' yönelik bir film gibi görünse de içerdiği gerçekçi şiddet unsurları ve ispanya siyaset tarihinden sunduğu kesitlerle daha çok 'büyüklere' yönelik bir film.küçülmüş de büyümüşlere.