Pan’ın Labirenti
4,2

serserialper21
serserialper21

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film şahaneydi ilk defa bi dram filiminde bu kadar duygulandım :D
povia
povia

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
farklıydı..bu kadar kaliteli filmin amerikan yapımı olmamasıda sevindirici..son dönemde çıkmış filmlerin bence en iyisiydi..
işte film..
cimsera
cimsera

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ispnayollar gerçekten güzel film yapmışlar sanki bir hollywood yapımı gibi ... film başından itibaren sizi sonuna kadar izlettiriyor. gizemli, fantastik ve dramatik bir film sizi bekliyor , yalnız filmi büyük beklentilerle izlemezseniz filmden keyif alacağınızı ve içinde mesajlar veren bir yapım olduğunu söyleyebilirim . gerçekten seyre değer ama arşivlik de değil bunu belirteyim
greenfire19
greenfire19

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en ğüzel filmlerden biri bir film eledeki imkanlarl ancak bu kadar güzel yaoılabilir 10 üzerinden 10
ebrucan942
ebrucan942

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ben bu filme sinemada gittim ve çok etkilendim her şey çok güzel oyunculuk,müzik, senaryo...
ceroximo
ceroximo

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Son yıllarda izlediğim en iyi filmlerden biri. Savaşın gerginliği ve üvey babasının baskıları ile ezilen Ofelia'nın masal dünyasının korkuları ve mükemmelliği. Anlatmaya kelimeler yetmez.İzleyin ve Arşivinizde bulunsun, MUTlaka!
tmnt92
tmnt92

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bitmesin istedim.En azından böyle bitmesin..Eğer filmin finaline inanacak kadar iyimserseniz ve bardağın boş tarafını görmediyseniz pişman olabilirsiniz.Filmdeki dram epey kanlı ve mide bulandırıcı da olsa öyle mükemmel anlatılıyor ki..Herşeyden önce makyajlara gelmek istiyorum..Yüzbaşının ağzındaki yara,yüzündeki kurşun izi..O kadar gerçekçi ki,filmin etkileyiciliğine etkileyicilik katıyor.Kelimenin tam anlamıyla süper makyajlar.Ve senaryosu.Kurbağanın ağzından çıkan kusmuk bile birşeyler hissetmesini sağlıyor insanın.Ve..Ortaya,kendisini kötüleyenlerin izleyip izlemediğinden şüphe ettiğim bir film ortaya çıkıyor.Cani yüzbaşı.Yaralar,hamile ve hasta bir kadın ile..Filmin tüm beklentilerimizi boşa çıkaran finalinde çok önemli bir rol oynayan,çift boynuzlu canavar..Hepsi,bu kadar iyi karma yapılabilirdi sanırsam.Hellboy ve Blade 2 gibi çizgiroman uyarlamaları mükemmeldi,ancak bunlar birer uyarlama olduğu için o yönetmenin yeteneğini sonradan El Espinazo Del Diablo ile anlamıştım.Bu film de onun tadında,biraz Harry Potter,biraz Willy Wonka Pan.Yetenekli çocuk oyuncuya Hollywood da göz koymuş durumda.Fazla söze ne hacet,kısa sürede klasikler arasına girebilecek bir film,bir başyapıt,10/10..
Azeroth
Azeroth

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sıkıcı bir filmdi..sanatsal olarak bakarsan başarılı olabilir ama izlenim bakımından izlerken sıkıldığım filmler arasında...5 puan verdim sıkıldığım için
buuksinko
buuksinko

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
hayatımda ilk defa bir filmin sonunda ağladım ne diyeyim artık.hemde hıçkırıklarla...faşizm bu kadar mı sanatsal ve masalsı bir yolla yerilir.masumiyet bu kadar mı güzel ifade edilir ve güçlü gösterilir.fantastik tür seven kişilere tavsiyem bu film masal tadında bir film olarak değil gerçek dünyayla hayal dünyasının kesişimini anlatan o dönem için bir çocuğun dünyasındaki(ki çocuk masum olan o dönemin tüm dünya insanları nı da temsil ediyor) ütapik arayışları resmeden bir dönem film olarak izlemelerini tavsiye ederim.kesinlikle bir baş yapıt 10.. 10 ..10 veriyorum
mhmtsn1
mhmtsn1

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
güzel bi film
batus-1903
batus-1903

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
izledim süper bir film herkezin izlemesini tavsiye ederim beni en çok etkileyen son bölümüydü..
chovy3461
chovy3461

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Son 10 yılın en muhteşem fantastik filmiydi.Gerek kurgusu,gerek oyunculuk kalitesi ve verilen mesajlarıyla tek kelimeyle 10 üzerinden 10'u hakeden bir yapıt.
denizilke2
denizilke2

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ben çok beğendim filmi amam eminim izleyenlerden çogu beğenmeyecektir, fantastik film sevenler zevkle seyrederde film hakkında hiç yorum dinlemeden hiç bu tarz film sevmeyen biri filmi izlerse bence pişman olabilir 8/10
mabeth
mabeth

20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bir top 10 listem olsa ilk 5'e girerdi. Çünkü fil gerek oyunculuklar, gerek konunun orjinalliği gerekse yaşanan savaş dönemiyle ufak bir kızın yaşadığı fantastik dünyayı birleştirmesiyle izlenmeye değer bir film.
beyazperde45
beyazperde45