Pan’ın Labirenti
4,2

flavio-ci
flavio-ci

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Büyük umutlarla gidiyosanız,tatmin olmanız imkansız gibi.Agzın yırtılması sahnesi ve elleri gözündeki yaratık dışında beni etkileyen pek bişey olmadı.Yönetmen ne diyeceğini bilememiş.Yüzüklerin Efendisine rakip bu film gösteriliyorsa ben bu işte yokum:S
ginightwolf
ginightwolf

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmin yarısı fantastikgeri kalanı ispanya'nın iç savaşı ve etna'nın soğuşunu anlatıyor. kısaca film fason.
herades5
herades5

10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film ortada kalmış bir film ya ne fantastik ne dram yani ispanya iç savaşının içine giriorsun adamların ne için mücadele yaptığını anlıorsun sonra bir anda başka bir sahnede mistik şeler büyüler yaratıklar yapılması gereken fantastik şeyler iki hikaye nasıl birleşiyor anlayamadım yapacaksan ispanya iç savaşına çek anlat o hikayeyi ya da tam bir fantastik hikaye yap yani iki alakasız konuyu helal olsun birleştirmek cesaret ister ç
denizkushu
denizkushu

10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
şahsen cok hosuma gitmeyen bir film. bir kaç birşey anlatmaya calısmış. hepsini birden anlatmaya calışcam derken hiç birini anlatamış. sıkıcı bir film. Sanatsal film tabir edilen filmlerden olmuş. sırf sanatsal diye güzel diyenler olacaktır. ama müzikleri çok iyi 5/10