Sokağın Kralları
3,9

ali-kahvecix
ali-kahvecix

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
sıradan bir film,denk gelirse seyredin ama fazla beklentiniz olmasın
Said Yılmaz
Said Yılmaz

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
güzel bi film fena değil 10/8
sinema
1 ziyaretçi
17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film gayet güzel arkadaşlar konu klasikde olsa aksiyon severler için izlenebilcek bir film
hbaris40
hbaris40

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
izleyin pişman olmassınız birşeyde kaybetmezssiniz..film de yine bir lypd temizliği gerçekleşmiş...
sercanduyan
sercanduyan

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
güzel bir film...izleyen pişman olmaz...8/10
cuneytbaskaya
cuneytbaskaya

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film baştan sona kadar merak uyandıran ve sonunda kötü adam kim diye kafanızı karıştıran hoş bir polisiye film,ayrıca keanu reeves olması artısı.
nskmourinho
nskmourinho

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film sonunu cok fazla gösteriyor onun dısında aman aman hatalar veya eksikler yok.keanu rolünü hakkıyla vermiş constantine e yakın bir rol zaten depresif rolleri iyi oynuyor. 7/10
mimren18
mimren18

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Klasik Amerikan polisye filmi. Keanu Reeves için seyretmek isterseniz seyredilebilir.
odinhan
odinhan

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Oldukça klasik bir polisiye olsada,aksiyon ve özellikle çatışma sahneleri oldukça profesoneldi.Sıkılmadan izlenebilir fakat beklentiniz pek yüksek olmasın derim..10/7
bulent125
bulent125

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ilk baştan biraz sıkıcı geldi ama biraz kafa yorunca gerçekten güzel bir film olduğuna karar verdim yeterki sonuna kadar filmi izleyin...
me5ut
me5ut

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
izlemeye değmez bi film çok basit ve kötü bi senaryosu var..
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sorunlu ve kirli polislere kafayı takmış olan David Ayer den kokuşmuş polis teşkilatına içeriden bir bakış.Gerçi kendisi senarist değil bu sefer,yönetmen sadece.Ama Harsh Times dan sonra daha iyi bir yönetmen haline geldiğini görüyoruz.Ben filmden oldukça keyif aldığımı söyleyebilirim.Keanu Reeves çok kötü oynamasa da sorunlu bir karakter için daha başka aktörler olabilirdi aslında (Christian Bale mesela).Sonunun tahmin edilebilir olmasını ise iyi bir film olduğu için çok da önemsemiyorum.
gfb-eren89
gfb-eren89

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
fena sayılmaz filmin konusunu anlamak biraz zor daha ii olabilirdi 10 üzerinden 8 atmez kesinlikle
delicewatt
delicewatt

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
abddeki bütün rapcileri komedyenleri doldurmuşlar, festival havasında uyduruk bir film.
prototif
prototif

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sıradışı bir film.Keanu yu zevkle izledim ; fakat film daha da iyi olabilirdi.