Sokağın Kralları
3,9

ali-kahvecix
ali-kahvecix

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
sıradan bir film,denk gelirse seyredin ama fazla beklentiniz olmasın
tosunmuharrem
tosunmuharrem

15 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Evet klişelerle dolu bir film daha.Ya filmden beklentim çok büyüktü yada uzun zamandır keanu reeves abimizi izlememenin verdiği heyecanla filme gittim.Ama hayal kırıklığına uğradım.Yönetmenin yazdığı training day ve dark blue filmlerini izlemiş biri olarak onlara nazaran daha zayıf bir senaryoyla karşı karşıyayız.Sonuç taya televizyon filmi tadında bir şey çıkmış.Tercihinizi vantage point(bakış açısı) yada bank job(banka işi) yönünde kullanmanızı öneririm.
caparzoni
caparzoni

2 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Afişte silahın ateşlendiğini görüyoruz. Fakat tetikteki parmak nerde? Daha film gösterime girmeden afiş kusurluysa film hakkında yorum yapmiyim gidiym buralardan...
me5ut
me5ut

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
izlemeye değmez bi film çok basit ve kötü bi senaryosu var..
cihankala
cihankala

11 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Böyle filmlerin 5/6 ilde gösterimi beni hayal kırıklığına uğratıyor özellikle İzmit gibi bir yerde oscarlık ve mutlaka vizyondan geçmesi gereken filmlerin yokmus gibi davranılması beni kara kara düşündürtüyor ... Böyle yapıp sonrada karşımıza korsana hayır diye çıkan zihnyeti kınıyorum...
izlemeklazım
izlemeklazım

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
güzeldi artık başrolün tamamen masum insanlara kendini adamış halinden insanlar sıkılmaya başladı sonuçta gerçek hayat böle değil.gerçi başrol iyi ve kötü olması rağmen onun tarafını tutmamızı engellemio neyse işte güzeldi senaryo bilindik görünüyo.arkadaşı ölan polis araştırır falan filan ama hiçde öle deil işte
kulunc1
kulunc1

13 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filmi izleyen varsa yorum yapabilir mi??
albeers
albeers

6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bence film çok güzeldi 10/9
hhtiras
hhtiras

8 Nisan 2008 tarihinde eklendi
haklısın ya gercekten ama bu kean genelde ıyı oynar
fundayildirim93
fundayildirim93

20 Nisan 2008 tarihinde eklendi
kötü eleştirilere rağmen herkese tavsiye ederim..gerçekten güzel bir filmdi.oyuncular zaten başarılı isimlerdi ve bu sayede oyun da çok iyiydi..senaryo biraz alışılmış da olsa iyi oynanınca alışılmış olması arka planda kalıyor ve filmin senaryoya rağmen ne kadar güzel olduğu ortaya çıkıyor..
Keanue Reeves ve Forest Whitaker zaten bildiğimiz başarılı oyunculardan ama bu film sayesinde çok başarılı bir oyuncu daha tanımış oldum; Chris Evans.
kısaca herşey süperdi,şiddetle tavsiye ediyorum:)