Sokağın Kralları
3,9

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Kendini seyrettiren bir polisiye-aksiyon filmiydi...
Ceren S.
Ceren S.

16 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlemelisiniz bu filmi sakın kaçırmayın! Sinemaya geldiği ilk gün gittim ve verdiğim parayı sonuna kadar hakeden bir film özellikle sonu muhteşem.. Aksiyonu hiç bitmeyen hayran kalacağınız bir film.. 10 /10
nofear774
nofear774

12 Nisan 2008 tarihinde eklendi
ben bugün izledim eleştirilere rağmen ben filmi beğendim güzel filmdi :) oyunculuklar çok iyi konu olarakda güzel bir konu üzerinde durmuşlar herkeze tavsiye ederim
hbaris40
hbaris40

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
izleyin pişman olmassınız birşeyde kaybetmezssiniz..film de yine bir lypd temizliği gerçekleşmiş...
fahri
fahri

27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
film çok güzel tawsiye ederim.Forest Whitaker oynamıyo muydu bu fiLmde ?
sabotetahribat
sabotetahribat

14 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Film çok güzel polisin dramı çok güzel işlenmiş.tek kelimeyle süper olmuş.Müziklere laf yok zaten.David Ayer kaliteli bir yönetmen.Oyuncu kadrosuna bişey diyemem.Reeves ve Evans harika.
Street Kings öyle bir film ki şu ana kadar izlediğiniz en iyi polisiye filmdir.Bence film en az 9,3 almalı. 10/10
litros11
litros11

27 Nisan 2008 tarihinde eklendi
macera aksiyon sevenler için güzel film.pür dikkat izledim hoşuma gitti.tavsiye debilirim şu anda vizyondaki filmler arasnda en iyilernden biri
keanueda
keanueda

24 Nisan 2008 tarihinde eklendi
neden kötü eleştiri yapılmış anlamadım film gerçekten çok güzel birazda keanu aşkından izlerken hiç sıkılmadım müziklerde harika