Tetsujin-2
30 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Arkadaşlar film çok güzel bir İngiliz komedisi.Beğenmeyen arkadaşlar elbette olacaktır çünkü Simon Pegg filmlerinde görüntüyle değil daha çok sözlü ince esprilerle güldürüyor.
Kendine has bir komedi havası olan eğlenceli bir film.Belki gülerken karnınıza kramplar girmiycek ama filmin nasıl aktığını anlamayacaksınız.Simon Peggi sinemaya kazandırması da artısı...8/10
izlerken çok eğlendim.2. izleyişimde dikkat etmedigim yerleri gördüm daha bir sevdim filmi.konusu ve oyunculuklar da çok iyiydi bence.arkadaşıma izleteyim dedim o beğenmedi.dikkatlice izlemeyince gülünmüyor sanırım.ya da esprileri ve tarzı herkese hitap etmiyor..yok yok,komik filmdi ben sevdim.yine olsa yine izlerim.
Bazı arkadaşlar filmi komik bulmadıklarını hatta boşu boşuna izlediklerini yazmışlar. Film belki kahkahalar attırmıyor ama çok zekice hazırlanmış senaryosuyla toplumsal eleştiri getiriyor. Filmleri ti ye almasını bir kenara bırakalım. Asıl konu insanoğlunun monoton yaşamının zombilikten farkı olmadığını anlatıyor. Shaun'unun her sabah kalkıp zombiler gibi yürümesi filmde ilk aklıma gelen sahne. Amerikan pastası tarzı ucuz espiriler yapan filmler izlemektense bu filmi yüz defa izlemeyi tercih ederim.
çokda abartılacak film değil normal bişr film uyuz olduğum bir şey daha var kamera çekimleri çok hızlı yani bazı sahnede kamera yerinde durmuyor oyunculuklar güzeldi Hot Fuzz Filminden tanıdığımız Simon Pegg vardı 8/10..
komedi ögelerini korku ögeleriyle bir potada eritmek gerçekten zor bir iş ve çoğu film bunu yüzüne gözüne bulaştırır...ama bu film bunun altından çok iyi kalkmış...aralara serpiştirilmiş zekice esprileri, sempatik oyuncuları ve zombileriyle eğlenceli bir film...
Çok harika bir komedi diyebilirim. Filmin başlarında hani zombiler dedim, yoksa filmin adı mı yanlış yazılmış diye düşündüm ama film sonra kendini gösterdi. İyi bir filmdi. Zevkli ve eğlenceli.
Ben çok eğlendim.Korku filmi değildi bence zombilerin bu kadar komik olabilecekleri hiç aklıma gelmezdi.Bu filmi beğenenlere tavsiyem Sıkı Aynasızlar'ı da izlemeleri.Filmdeki ikilinin yeni filmlerini heyecanla bekliyorum...