Bence ingilizler sadece öyklü yazmalı. Senaryoyu ve çekimi Amerikalılara bıraksınlar. Hiç gülmedim. Hiç korkmadım. Hiç büyülenemedim. Peki o zaman ben bu filmi niye seyrettim. İşte bunu düşünürken biraz güldüm hepsi bu kadar dı.
Tabi ki komedi filmi olduğu için diğer apokaliptik zombi filmleri gibi değil. Ama daha gerçekçi olabilirdi. Zombiler afişte görüldüğü gibi. Makyaj ile uğraşmak istememişler, hepsi senden benden sağlıklı görünüyor. Sadece ten rengi grileşmiş ve gözleri beyazlamış. Biraz da paytak yürümüşler al sana zombi demişler. Tamam filmin asıl olayı komedi, çok gerçekçi olmasa da olur diyeceğim ama o kadar bir komedi kısmı da göremedim. Filmin ilk 20 dakikası belki çok monoton, sanki başka bir film gibi olayla alakası yok gibi. Sonradan yavaş yavaş zombi konusuna giriş yapılmış. Boş zaman filmi yani. İzlerseniz pişman olmazsınız.İzlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz. Öyle nötr bir film olmuş.