Zombilerin Şafağı
3,9

Ilknur K
Ilknur K

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Komik ve iyi oyuncularla tasarlanmış bir film. Zombiler hiç bu kadar komik olmamıştı.
blackinman
blackinman

24 Nisan 2010 tarihinde eklendi
eğlenceli seyirlik bir film. özellikle arkadaslarınızla, sevgilizle yada ailecek seyredin cok keyifli oluyor.
tuffy34
tuffy34

2 Kasım 2005 tarihinde eklendi
ingiliz yapimi olmasina ragmen "hiihuuuu" hollywood filmleri kadar sicak ve laylaylom bir film.. ozellikle cekim teknikleri ve kamera acisi secimleri fevvkalade.. perfekto.. shiplenndido.. falan filan inter milan..
birde asagilarda bir yerde bir arkadas komik sahneler yuzunden gerilemedigini belirtmis.. kendisini selamliyorum..
emrahsahin98
emrahsahin98

19 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Zombi filmlerine yeni bir boyut getiren epey eğlenmenizi sağlayabilecek ve tipik İngiliz sinemasının her öğesini içinde bulunduran hoş bir film.Hatta şimdiden kült kabul edenler var...
cuneytbaskaya
cuneytbaskaya

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film kesinlikle çok güzel ve eğlenceli bir film korku filmleri "Scary Movie" den sonra en iyi bu filmde eleştrilmiş..
Soner Ç.
Soner Ç.

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
zombi filmleriyle iyi dalga gecmisler.ben çok eglendim.2 kere izlemeye degdi.cok komikti cok.
orki56
orki56

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Önce bu filmi izleyin,sonra da yeni oynayan Hot Fuzz i seyredin.Yönetmen we oyuncular(nerdeyse tamami) aynı zaten.Zombie filmlerini sewerim,ama 1 filmin bu kadar eğlenceli olacağini düşünemezdim.Diğer filmlerle dalga geçen,özellikle 1 zombi yi plak atarak öldürme sahnesiyle koptuğum,beklenmeyecek kadar iyi efektleri olan ,çok eğlenceli 1 çalışma..8/10
pinkcadillac
pinkcadillac

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
saçma ama çok eğlenceli bir film :)
beck31
beck31

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
İzlerken eglenmemek imkansiz, bu ekip gercekten cok iyi isler cikariyor ve en cok Pegg / Frost ikilisini seviyorum.
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çok harika bir komedi diyebilirim. Filmin başlarında hani zombiler dedim, yoksa filmin adı mı yanlış yazılmış diye düşündüm ama film sonra kendini gösterdi. İyi bir filmdi. Zevkli ve eğlenceli.
fearless
fearless

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten çok komik bir filmdi,eğlenceli dakikalar geçirmek istiyorsanız mutlaka izleyin derim.
Rollercoaster
Rollercoaster

29 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Kendine has bir komedi havası olan eğlenceli bir film.Belki gülerken karnınıza kramplar girmiycek ama filmin nasıl aktığını anlamayacaksınız.Simon Peggi sinemaya kazandırması da artısı...8/10
kaankarsan
kaankarsan

20 Ocak 2006 tarihinde eklendi
100 dakikanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız ve lütfen bitmesin diyebileceğiniz bir film. Güldürme amaçlı yapılmış olmasına rağmen havasına girenleri korkutmayı da başarıyor. Film bitince aklınızda eşe dosta anlatabilecek bir sürü komiklik kalıyor. Kısaca komik olmakta da çok başarılı. Tam bir seyirlik..(8/10)
teenyoung
teenyoung

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çokda abartılacak film değil normal bişr film uyuz olduğum bir şey daha var kamera çekimleri çok hızlı yani bazı sahnede kamera yerinde durmuyor oyunculuklar güzeldi Hot Fuzz Filminden tanıdığımız Simon Pegg vardı 8/10..
widmark-2
widmark-2

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Ben böyle bir komedi görmedim.Shaun of the dead gerçekten güldürüyor. SOn yıllarda karşımıza çıkan en özgün komedi,ileride kült olacak yoksa oldu mu hehe