banadolu
20 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
woody allen filmografisine yakışan bir film.ben de filmde oynamamasına üzülmüştüm ama oyuncuların gerçekten iyi bir performans sergilediklerini gördüm,özellikle will ferrell mükemmeldi ve beni çok güldürdü.allen'ın kendine has tarzı,karakterleri ve olay örgüsü zekice bir anlatımla veriliyor,olaylar 2 farklı düşünceyle anlatılıyor.allen'ın filmlerinin türkiye'de gösterime girmesi dileğiyle(bu arada eğer hala yapılmadıysa festiwalde bi woody allen seçkisi düzenlenmeli,usta bu yıl 70 yaşına bastı)
Hayata dair, iki farklı yönden bakışı, tek filmle anlatmış, üstad Allen.Kendine has filmlerinden biri, ilginç.Tabii ki Melinda karakterlerini canlandıran iki hanfendi de çok hoş.
film gerçekten çok iyi. bilgisayarın başına oturdum ve film bitene kadar da neredeyse kıpırdamadan filmi izledim. ve açıkçası çok da eğlendim. Öykü hiç bitmesin istedim. Hiç bitmesin ve ik ayrı melinda öyküsü sürekli dönsün dursun...
Aynı senaryoların ısıtılıp ısıtılıp tekrar önünüze konmasından sıkıldıysanız bu film ağzınızda farklı bir tat bırakacaktır. Bu arada Hobie karakterini çok sevdim