Ben de sanırım forumda bazı kişiler gibi kendimi 'yönlendirmezede' olarak adlandırabilirim. Hakikaten son iki haftadır Görsel ve Yazılı basında bu filmin ne kadar reklamı yapıldı, ne kadar propogandası yapıldı anlatamam. Hatta, deniliyorduki özellikle Woody Allen hayranları (!?) bu filmi beğenecek diye. Ben de bu tavsiye üzerine ve ne de olsa filmin sayısız ödülleri vardı diye gittim. Ama gel gör ki, film tamamen fiyasko ne başı ne sonu belli. Sadece seksapeliği ile meşhur olan, ancak gitgide oyunculuğa alışan Johansson’un başarılı oyunu haricinde, inanın bana filmde hiç bir şey yok. Üstelik hiç ama hiç Woody Allen yaptığı tipik filmlerden de değil, yani Allen hayranları (benim gibi) bu filmden hiç mi hiç hazetmezler. Filmde zengin-fakir ilşkisi bunun doğurduğu karmaşık ilişkiler anlatıyor güya ama, eğer fakirler Allen gözünde buysa biz fakirlik nedir hakikaten bilmiyoruz. Herneyse, kısaca fiyasko bir film.
film hakkında duydugum çok olumlu yorumlar aldığı odullere bakarak filme gittim ve hayal kırıklıgı yasadım..film o kadar kopuk o kadaar gereksiz sahnelerle suslenmis o kadar sıkıcı ki baydı beni...muzikleride hiç hos degildi...konusmalar çok gereksiz sekilde uzun tutulmus..buda seyirciyi sıkmaya yetiyor...filmden çok sey bekleyerek gittim...ama bu beklentimin bos oldugunu film devam ettikçe anladım... film o kadar kopukluklarla dolu ki senaryo çok kotuydu bence...filmin anlattıgı tek şey sansın yardımıydı ama bu konu bu kadar itici bu kadar basit anlatılmaz...sonuç olarak bu kadar insan nasıl begenmiş neresini beğenmiş anlamadım... sinemada izledigim en kotu film olarakta hafızamda kaldı...
tam 2 saat geçmek bilmedi.hele o müzik yok mu bitirdi beni.kafa falan kalmadı.çooook sıkıcıydı izlemesenizde bişey kaybetmezsiniz.güzel diyenler nesini beğenmiş anlamdım.ele avuca alıncak bi sahnesi yoktu.son bölüm hariç.