Gece Uçuşu
3,4

darklovedmt
darklovedmt

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok sıkıcı saçmalıkla dolu bir filmdi.. gerçekten kötüydü izlemeye değmez
beck31
beck31

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bence oldukca basarili bir film, soluk soluga olmasada heyecan duydugunuz sahneler oluyor.Cillian Murphy zaten muhtesem...
aselimt
aselimt

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
vasatın çok çok altında, basit mi basit bir film. izlemeye değmez. vaktinizi boşa harcamayın.
milla-jo
milla-jo

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Film güzel başlıyor,aynı devam ediyor ama sonuna doğru klasikleşiyor. Sonu kılıfına uymamış daha güzel bir gerilim filmi yapılabilirdi.
funlife
funlife

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
niye kimse beğenmemiş yaa benim çok hoşuma gitti filmde garip bi şekilde beni çeken bi şeyler var bilmiyorum ne ama bu filmi seviyorum :/
darkness1985---
darkness1985---

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Vasatında altında bir gerilim filmi...
freecritic
freecritic

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Verilen puandan fazlasını haketmiyor kesinlikle.Vasatın altı bile diyebilirim bu film için.Tam bir vakit kaybı.
merve357
merve357

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
sıradan bir film gerilim die aldım ama baya güldük adamın kafasına her türlü şeyin çarpıp tak tak die ses çıkarası baya komikti suikastçıların planı hoşuma gitti zekiceydi
bu tarz çok film var yine de sıkılmadan izletiyor kendini
Chev
Chev

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gzl bir uçuş olmuş jackson u begendim 10/7
yesimbay
yesimbay

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
vasatı geçememiş, izlesenizde izlemesenizde olur denilecek filmlerden biri.sonuna çığlık serileri gibi korku unsuru katılmaya çalışılmış ama onlarda çok yetersiz ve komik kalmış ,soluk borusundaki delikle nerdeyse 1gün yaşayan ,kafasına yangın tüpü fırlatılmasına rağmen birtürlü ölmek bilmeyen demir kafalı adam ...çok daha iyi yapılmış gerili/ korku filmleri var,yinede vakit geçirmek için izlenebilir..öylesine yani...6/10
sheeter
sheeter

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film aslında bunca kötü film içinde izlenebilir bir film. ama yine de sinemadan çıktığınız an üzerinizde hiç bir etkisi kalmıyor. her sahne olabilecek daha iyi bir sahneyi kurguluyorsunuz ve ne yazık ki artık bir yerde sizin kurguladığınız kadar bile iyi bir sahne olmuyor.
acisekerr
acisekerr

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
vasatttt...ızlemeyın arkadaslar bence.su ana kadar ızledığım en sacma ucak fılmı.102 daha fazla etmezzz.
ahmetkeskinn
ahmetkeskinn

23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
cillian murphy süper psikopat olmuş, müthiş yakışmış;) film 10 da 8 lik;) izlenmeli...
keiraknightley-2
keiraknightley-2

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence mükemmel bi film olmuş ilk defa bu tür bi film için mükemmel diyip 10 puan verdim
(kendime inanmıyoruum)
onurmengi
onurmengi

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
"woooooooooooooow!" değil tabi ki ama canınız sıkılırsa evde alın izleyin