Başlangıcındaki heyecanı sona pek taşıdığı söylenemez.Lisa Reisertın da geçirdiği onca tehlikeden bir iki ufak sıyrıkla kurtulması filmi inandırıcılıktan uzaklaştırıyor.Ama psikopat görünümlü Cillian Murphy rolünde gayet başarılı.Ve farklı bir tarzı var.
film aslında bunca kötü film içinde izlenebilir bir film. ama yine de sinemadan çıktığınız an üzerinizde hiç bir etkisi kalmıyor. her sahne olabilecek daha iyi bir sahneyi kurguluyorsunuz ve ne yazık ki artık bir yerde sizin kurguladığınız kadar bile iyi bir sahne olmuyor.
basıt bı konusu var fılmın..baslangıctakı ucak sahnesı oldukca ıyı..sonu da cok aceleye gelmıs..ızlenecek daha ıyı bı fılmın olmadıgı zamanlarda ızlenebılır. cillian murphy karızmasıyla fılme apayrı bı tat katmıs.
Filmin hakkında söylenebilecek en olumlu şey Red Eye isminin Gece Uçuşu olarak çevrilmesidir kanımca.Sanki senariste senaryo yazması için 2-3 saat verilmiş,Wes Craven'e de 2 saatte de filmi çekeceksin dayatmasında bulunulmuş son derece sıradan bir film.