Film bence iyi bir bilim kurgu değil ama ayrı ayrı oyuncuların performans beğendim özellikle ejiofor demekki batılı gel hemen başrol oyna demiyor pişiriyor sonra başrol oynatıyor ve Oscarı kapıyor yine film zaman kaybi
bence film bir kaç efekti ve de iyice sarpasaran senaryosu dışında klişe bilimkurgu,milletin içine işleyen uzay yolu muhabbetinden kurtulamamış,buna rağmen türün meraklıları eğer bir iki saat boş zamanları varsa izleyebilirler...
imdb notu 8.1 su an bu filmin Gercekten ilginc senaryo zaaflari o kadar bariz olmasina ragmen
Bir sirrin pesinden gidiyorlar ama o sir ortaya ciktiginda benim tepkim sadece eee ne olmus oldu.Yani sorun sınırlar yeterince keskin değildi filmde
Ama şunuda söyleyeyim sıkılmadan 2 saat izlenebiliyor genede son zamanlarda aksiyon filmi adına izlediğim iyi filmlerden fazla birşey beklemeyin vede bulursanız izleyin.
Büyük heyecanla ve umutla izlemek için karşısına geçtiğim film,çok kötü hayal kırıklığına uğrattı beni.O kadar yayılmış bir konuyu iğne deliğinden geçirip izleyiciye sunmayı tercih etmiş yönetmen....