mennan
18 Eylül 2009 tarihinde eklendi
sıradan bir konu, kucuk ayrintilarla o kadar guzelce suslenmis ki, izlemeye kıyamıyorsunuz. senaryoda bazi gecistirmeler olsa da guzel oyunculuklar ile unutuyorsunuz bunlari. guzel bir aksiyon tadinda macera-dram filmi, derailed.
jennifer aniston ve clive owen’in olması bile filmi izlemek için yeterli bir sebep...gerçekten çok başarılı ve kaliteli bir gerilim filmi olmuş,yanlız bazı arkadaşlar final sahnesinin süpriz olduğunu söylüyorlar ama sonunu tahmin etmek için filmin son yarım saatini beklemek yeterliydi,çünkü sonu biraz sırıtıyordu.onun dışında filmi izlerken aklıma hep woody allen’in Match Point filmi geldi...çok anımsatıyordu,gerek senaryosuyla gerek se finalinin benzerliğiyle o filmi çağrıştırıyordu...yine de izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.8/10
filmi bu aksam izledim ve tek kelimeyle bayildim.. acikcasi sirf clive owen oldugu icin izlemek istemistim, konusunu bile bilmeden, cunku "closer"da hayran birakmisti kendisini. ama filmin konusu, kurgusu o kadar iyi ki asla tahmin etmeyeceginiz seyler yasaniyor.. baska insanlardan baska oyunlar beklerken bir anda gerceklerle yuzlesiyorsunuz.. ufak bir rastlantinin hayati bu kadar etkiledigini kim bilebilir ki? ya da yoldan cikmanin bu kadar zararli olacagini? bence mutlaka izlemelisiniz..
Film baştan sona kadar heyecanlı bir tempoda geçiyor.Nerde ne çıkacak diye merakla izlettiriyor kendini..Oyunculuklar çok iyi..Sonunda neler olacağını tahmin etmek gerçekten güç..Ehh daha ne olsun bir filmden beklenecek herşey var..İzleyin pişman olmazsınız..
film ilk başlarda çok yavaş ilerliyor.sonraları tempo biraz artıyor.finale yaklaştıkça şok oluyorsunuz.j.aniston un kötü rolde olması canımı sıktı.herşeye rağmen güzel,seyirlik bir filmdi
Yine sonunu tahmin edebildigimiz bir film fakat 9 verdim cunku izlerken sizi sıkmıyor, guzel vakit gecirtiyor, oyunculuklar basarılı kısaca bos kafayla izlenilirse agizda gayet guzel tad bırakıcaktır.
güzel sürükleyici bir film.başlarda çok yavaş ilerlesede son 1 saatte çok heyecanlı bir hal alıyor film.sonu şaşırtıcı ama çok da şok edici bir son değil tahmin edilebilir yani.yinede etkileyiciydi.oyunculuklarda başarılıydı tavsiye ederim. 7/10
filimin son yarım saatine gelene kadar hakikaten bunaltıcı anlar yaşayabilirsiniz ama son yarım saat gerçekten güzel olmuş.orta karar bir filim izlenmesede çok fazla birşey kaybetmezsiniz...
Filmin güzel ve sürükleyici bir senaryosu var. Oyuncu performansları gayet iyi, kurgu güzel. Film, seyricisini sıkmıyor çünkü olaylar sürekli bir akış ve değişim içinde. Üstelik çok da güzel bir tema işliyor. İzleyene çok şey katacak, sahip olduğu/ olacağı birçok değeri sorgulatacak türden..