Filmin bir başyapıt olduğunu söyleyemesemde, sürükleyici senaryosu ve düşmeyen temposu ile baştan sona sıkmadan izlenen bir film olmuş. Sanatsal yönden pek bir şey vermediği açık ama zevkli geçecek 2 saat sunuyor.
Konusunu okuyup umduğunuzun fazlasıyla karşılaşabileceğiniz filmlerden biri. Yaşanan olayların çarpıklığını ortaya döküyor. Bence senaryo ve oyunculuk harika.
seneryo,kurgu mükemmel.... sonuçları kestirilemeyen sahneler ve başarılı bir final...! filmi sıkılmadan,heyecan içind etakip ettim..!! tavsiye edeceğim filmlerin arasında..paranıza değecek! saygılarımla
Aslında germeyi başarabilmiş bir gerilim filmi ...Vincent Cessell kendinden beklenen rolü oynayıp nefret ettirmeyi fazlasıyla başarıyor.Filmde de geçen " i hate the city " Chicago suç batağı kısa sekanslarla iyi resmedilmiş. Fakat filmin senaryosu gerçekten adı gibi sürprizler yumağı içinde yoldan çıkıyor ...
çok klasik bir hikayesi var.ilerleyişi boyunca yaptığı sürprizler de klasik.ama işlenişinin güzel olması yine de seyirlik bir film haline getiriyor derailed'ı.çok güzel bir film izlemek ümidiyle oturmayın ekran karşısına.clive owen'ı da bir türlü sevemedim.
güzel bir gerilim...kitabını okumadıgım icin filmle arasında kıyaslama yapamam ama bana kalırsa david fincher’ın gerilimlerini aratmayacak tarzda güzel bir film 10/8
Bence çok güzel bir film,kurgusu çok iyi film akıp gidiyor,hiç sıkılmıyorsunuz,sonuda güzel,oyunculuklarda iyi özellikle vincent cassel,mutlaka izlenilmesi gereken bir film,arşivlik.9/10 iyi seyirler.
ustunde hakettigi kadar durulmamis, guzel surukleyici bir film. Ozellikle kurgusu cok guzel. Ben kendi adima izlerken olaylarin hic tahmin etmedigim bir sekilde gelistigini gorunce sasirdim, cunku cok buyuk beklentilerle gitmemistim. ama beklentilerimi hayli astigini rahatlikla soyleyebilirim