Raydan Çıkanlar
4,2

fearless
fearless

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir film.izlemeye değer.
bewhy-2
bewhy-2

21 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Filmin bir başyapıt olduğunu söyleyemesemde, sürükleyici senaryosu ve düşmeyen temposu ile baştan sona sıkmadan izlenen bir film olmuş. Sanatsal yönden pek bir şey vermediği açık ama zevkli geçecek 2 saat sunuyor.
jokerr-2
jokerr-2

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bekledigimden cok cok iyi bir film.özellikle senaryosu heyecan verici..
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

13 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
fiLmi az cok kestirebiLiyorsunuz ki demek ki o kadar da iyi bir fiLm degiL...
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Konusunu okuyup umduğunuzun fazlasıyla karşılaşabileceğiniz filmlerden biri. Yaşanan olayların çarpıklığını ortaya döküyor. Bence senaryo ve oyunculuk harika.
The-Erinch
The-Erinch

21 Haziran 2006 tarihinde eklendi
seneryo,kurgu mükemmel.... sonuçları kestirilemeyen sahneler ve başarılı bir final...! filmi sıkılmadan,heyecan içind etakip ettim..!! tavsiye edeceğim filmlerin arasında..paranıza değecek! saygılarımla
Engin Gürses
Engin Gürses

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Aslında germeyi başarabilmiş bir gerilim filmi ...Vincent Cessell kendinden beklenen rolü oynayıp nefret ettirmeyi fazlasıyla başarıyor.Filmde de geçen " i hate the city " Chicago suç batağı kısa sekanslarla iyi resmedilmiş. Fakat filmin senaryosu gerçekten adı gibi sürprizler yumağı içinde yoldan çıkıyor ...
ynarcin
ynarcin

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok klasik bir hikayesi var.ilerleyişi boyunca yaptığı sürprizler de klasik.ama işlenişinin güzel olması yine de seyirlik bir film haline getiriyor derailed'ı.çok güzel bir film izlemek ümidiyle oturmayın ekran karşısına.clive owen'ı da bir türlü sevemedim.
frht0702
frht0702

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
güzel bir gerilim...kitabını okumadıgım icin filmle arasında kıyaslama yapamam ama bana kalırsa david fincher’ın gerilimlerini aratmayacak tarzda güzel bir film 10/8
cnksy
cnksy

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bir film,kurgusu çok iyi film akıp gidiyor,hiç sıkılmıyorsunuz,sonuda güzel,oyunculuklarda iyi özellikle vincent cassel,mutlaka izlenilmesi gereken bir film,arşivlik.9/10 iyi seyirler.
classman82
classman82

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.clive oven ve jannifer aniston iyi bir ferformans sergiliyorlar.sürpriz bir son var.izlenmeye değer.
alba42
alba42

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Oyunculuklar mükemmel.Özellikle Vincent Cassel role çok yakışmış.Film herşeyiyle izlenmeye değer.
suzi-2
suzi-2

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
izlenebilir ama çok muhteşem bir film değil sonu güzel olmuş şaşırtıcı.
mitrandir-2
mitrandir-2

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
tempo yavaş ama kurgu oldukça iyi izlenebilir
r-mcmurphy
r-mcmurphy

5 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
ustunde hakettigi kadar durulmamis, guzel surukleyici bir film. Ozellikle kurgusu cok guzel. Ben kendi adima izlerken olaylarin hic tahmin etmedigim bir sekilde gelistigini gorunce sasirdim, cunku cok buyuk
beklentilerle gitmemistim. ama beklentilerimi hayli astigini rahatlikla soyleyebilirim

Izlenmesi gereken bir film.