Bugün izledim aslında şaşırtıcı bi konu gibi gözüküyor sonlara doğru ama düşündüğünüzde gazetelerin 3. sayfasını açtığınızda bu tip filmlerden yüzlerce yapılabilir..
Herkes gibi ben de Aniston'u beğenmedim..Clive Owen ne kadar iyi oynarsa oynasın bana sempatik gelmiyor ister iyi rolde ister kötü rolde...Vincent gayet başarılıydı...Xzibit ise holywood filmlerinde oynayan hiphopcular nasılsa aynen öyleydi..İzlenebilir izlenmese de önemli değil :)
aniston’a bekarlık yaramış valla :)) daha bi vamp daha bi olmuş :)) owen gene 'cool' monica belluci’nin kocası karizam fransız cassel tam bi nefret fırtınası uyandıryor seyircide :)) rza ve xzibit’te rappar seyirciler için iyi birer aperatif ama xzibit burda oto modifiye etmiyor mtv değil beyazperde :)) müzisyen 'xXx:thye next level' da da fena değildi iyice alışmış gibi sinemaya...sürpriz final severlere önerilir...
Film Jennifer Anistonnun harika oyunculuğu ile sürüp gidiyor. Bu kötü kadın rolünü çok iyi başarmış. Gerçekten şaşıracak ve sonuna kadar zevkle izleyeceğiniz süper bir film. 9/10
kurguya bayıldım, oyuncuların performansları çok iyi...vaktini geçirmek için bu film en iyi tercihlerden biri. tüm film boyunca heyecan ve meraktan vazgeçemiyorsunuz!!
Valla başında yavaş ve tahmin edilen yapısına rağmen bir anda film değişiyor. Ustaca kurgulanmış olduğunu ise finale doğru görüyoruz. Oyuncuların performansı ise üst düzeyde. Kesinlikle izlediğinize pişman olmayacağınız bi film. Herkes izlemeli. 8/10
büyük bir clive owen hayranı olarak filmi çok beğendim ama böyle bi ilişkiye karşıyım açıkcası. filmi dvd de izleme imkanım oldu keşke sinemada izleseydim dedim ... clive owen ın en başarılı filmide bence cin city deki rolüydü adam başlı başına karizma :)