Raydan Çıkanlar
4,2

nephelin
nephelin

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biriydi.Final sahnesi en güzel bölümüydü.Şahsen herkese tavsiye ederim.Clive Owen’in başta olmak üzere kötü karakter Vincent Cassel’inde performanslar çok süper.
alparslan-alpi
alparslan-alpi

12 Haziran 2006 tarihinde eklendi
aman Tanrı'm,ne filmdi.arkadaşlar bu film süper bir kurgu.izleyin kimseye de anlatmayın,sadece izle ve bana tesekkür et diyin..bu arada kız arkadasınızı hep korkuya ve ya komediye diil böyle filmlere de götürün.
TC Mustafa B.
TC Mustafa B.

20 Şubat 2014 tarihinde eklendi
İzlerken gerim gerim gerildim. Hiç beklenmedik şekilde ilerledi film. Türünün hakkını vermiş baya iyi bir film.
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Konusu bakımından farklı bi film. Ama Aniston bu filme yakışmamış. Pek rolünün hakkının werememiş sanki...
realist1526 R.
realist1526 R.

8 Mart 2015 tarihinde eklendi
tüm erkeklerin, özellikle evli insanların izlemesi gerek bir film.gereksiz maceraya hiç girmeyin der gibiydi.
ekinnn
ekinnn

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Gayet başarılı bir film. Sürükleyici filmlerden hoşlananlarn izlemesi gerektğni düşünüorm.
andersevdaluk
andersevdaluk

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
başarılı bir film olmuş bence.. şaşırtıcı sahneleri filmin gidişatını olumlu yönde etkilemiş,yinede benzer tarzda yapımlardan çok fazla sıyrılabildiği söylenemez.. olsun.. sonuçta izlemeye değer bi film, önerilir..
sumeyrabayramoglu87
sumeyrabayramoglu87

25 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Filmi çok önce izledim ve cliwe owenı çok beğendim.Şu sıralar hollywoodun en iyi aktörlerinden biri.Umarım böyle devam eder.Son derece sürükleyice ve hiç sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film.Tarihe damgasını vurmayabilir belki ama ii film o kesin.
sdufizik
sdufizik

12 Ekim 2006 tarihinde eklendi
güzel film özellikle ilk 45 dkl sını atlattıktan sonra izlenir
anlduman
anlduman

21 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
sonunu kestirebilenlere saygı duydum, ya çok safça izledim ya da adamlar iyi film yapmış.
nur-efsun
nur-efsun

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bir kaçamakla başlayan ve sonra peşi sıra devam eden kurmacalardan oluşan bi film..Filmde bazı şeyler çok basit kaçmış, başlarında ortalarını tahmin edebiliyosun mesela, süpriz olan tek şey son sahne..Akıcı bi film, en azından izlediğin zaman wayy be bi sonu varmış diyosun..Aslında çok da güzel bi konuya değiniliyo,kadınların şeytanlığı,erkeklerin basiretsizliği ve erkeklerin en ufak bi davranışta hemen cesaretlenip kadına gitmesi,otel odasına taşıma isteği ve sonrasında da belasını bulması falan işte.. İbret olsun herkese:p
hozzot
hozzot

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
flim güzel kadrosuda güzel ilk yarım saatin içindeyken flimin sonunu anladım kadının bu olayın içinde oldugunu anlamak pekte zor olmadı hemen aklıma şu flim geldi :D

Out of Time

denzel in flimi geldi hemen hemen aynı senaryo bu flimi beğenen ismini verdiğim flimide izlesin onu daha çok beğeniceğini sanıyorum

8 puan saygılar
umut-33
umut-33

5 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
güzel bi filmdi sıkıcı deildi..ama bana kalırsa izleyeck olanlr yorumlara pek bakmasınlar çnkü filmin gizemini ele verio....
Meslord
Meslord

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten Çok etkileyici farklı bir film.Bir erkek için çok yaralayıcı bir başlangıç olmuş.Ancak kesinlikle izlenmeli...
dr-sokrates
dr-sokrates

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika bir film.baştan sonuna kadar sıkılmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
perfectttt