otrivine
21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filmde Clive Owen’ı izlerken hep Nicolas Cage’i görür gibi oldum.Neden bilmiyorum ama çoğu sahnede benzettim ikisini bu filmde Cage oynasa daha etkili olurmuydu bilmiyorum ama benzerlik şaşırtıcıydı.Ayrıca hikaye güzeldi,sürprizlerle örülü bir hikaye olması,sonu hakkında tahminler yürütmek bu tarz bir film için artı puan.10/7 verdim.
hersey iyi hos da hani şaşırtıcı son falan..beni rahatsız eden bir sey vardı bu filmde..ilk cd bitiyo, 2.cd'nin 10-15 dakkasına kadar kahramanımız (owen) idiot mantığına sahipken nasıl oluyorda birden michael scofield zekasına bürünüyo anlam verebilmis degilim..hani popo korkusuna dicem ama olmayacak,kendimi kandırcam..kısaca 7/10..
Bu hafta sonu hangi film izlenir sorusunun cevabı biraz ratlantıda olsa bu film oldu. En başta çok sıradan diye beklerken bir anda akış hızlanıyor. Vincent Cassel yine kötü adam rolünde güzel oynamış. Hapishanedeki öldürülme sahnesinden önce sanırım filmin ikincide de geliyor derken bir anda kötü adam ortadan kaldırıldı. Bence neden bu film gişe yapmadı ilginç. Vizyonda o kadar gereksiz filmler varken bence izlenmeli 7/10
mutlaka izlenmesi gereken bir film.. izleyeli çok uzun zaman oldu ama hala filmin her ayrıntısını hatırlıyorum.. çok etkileyici ve tanıdığım bir çok insanın favori filmi ;)
Belli bir yere kadar olayları izliyorsunuz ,bi yerde ışık yanıyor kafanız üstünde bi de bakmışsınız olayı çözmüşsünüz. Başlarda sıkıcı gelebilir ,sonlara doğru konu biraz anlamlı oluyor.Filmler de böyledir hep zaten, syirciyi çeken meraktır.Ne diyim 10 üzerinden 7 aldı benden...
Filmi izleyeli 15 gün filan oldu yorumumu yapmayı biraz aksattım nese siz değerli beyazperde.comculrla pylaşıyım daha da zaman geçmeden bu filmi alacakalra ilk müjdem kesinlikle çok sürükleyici bir film sıkılmazsınız finalide süpriz ama akla takılan bir kaç soruda var senoryoda aslında film için vasatın biraz üstünde yakışltırması çok uygun ne kötü bir film ne de öle süper bir film ama güzel bir pazar sineması derler yaw öle bir film izleyin keyifli zaman geçireceğiniz bana hak vereceksiniz bnm notum 7/10
Çok başarılı bir uyarlama.. Özellikle vincent cassel ve clive owen döktürmüş.. filmin sonu ile ilgili sürekli anladım diye düşünüyor ama filmin başından kalkamıyorsunuz. kesinlikle izleyin derim, gerilim sürekli sizinle..
film after hourse ve öldüren cazibe gibi...bir gecelik kaçamak sonucunda bir adamın hayatı nasıl karaltılır sorusuna güzel bir cevap veriyor.ihtiras,entrika,şantaj ve süprizlerle dolu bir film...insan filmi seyrettikten sonra çapkınlıkmı tövbe diyor...içinden
bende sonuna kadar gözümü kırpmadan izledim filmi. vincent cassel olmasa filmdeki gerilim bu kadar yüksek olmaz sanırım. tipi ve oyunculuğu izleyeni tırstırıyo:S hiç sevmiyorum adamı
Ufacık bir hata nelere yol açabiliyor. Değişik bi aldatma hikayesi. Başından sonunu belli eden filmleri pek sevmiyorum.Filmde şaşırtan bişeyler olması gerekir.Bu filmin kurgusu çok iyi. İzlenmeli.