Raydan Çıkanlar
4,2

tolga944
tolga944

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Cok güzel kurgulanmis. Agir gibi gitmesine ragmen sonu cok cok güzel baglanmis bir filmdi,seyredin begenirisiniz.
figengs
figengs

17 Nisan 2009 tarihinde eklendi
yaa arkdşlar yorumları ne kdr abartıyosunz yaa,tmm film güzeldi ama harika,eşsiz bi film de değildi yani..ayrıca filmn temposu çoğu sahnesinde düşüktü,bikaç sahne hariç..gerilim çok fzla yoktu,ama kendini izlettiren bi filmdi..10 üzerinden 7yi geçmez bana göre...
isilayturker
isilayturker

27 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Filmin sonuna kadar kadına acıdım hatta az daha ağlıyacaktım:) film sizede sanki çok uzunmuş gibi gelmedi mi ara verildiği sırada heralde 2 saatte bir ara veriliyormuş gibi hissettim ama aslında olaylar çok seri ve çok hızlı geçtiğinden kaynaklıydı. Tasvirlere çok az yer verilmiş olayın özeti geçilmiş gibiydi. (Sefilleri sadeleştirilmiş tek ciltten okuyanlar derdimi anlar) Ama anlatılmak istenen anlatılabiliyordu gerçekten, ayrıntıya gerek dyacak kadar ağır bir konusu yoktu. Herneyse iyi bir filmdi diyebilirim.
boc3k
boc3k

27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Bence çok ii kurgulanöış sürükleyici hiç bi an sıkılmadan izleyebileceğiniz kaliteli bi yapım 7.7'den daha fazlasını hak ediyor..Tavsiye ederimm..
Kanalizasyon-Kurbany
Kanalizasyon-Kurbany

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
'gerilim' yönü sıradan, 'dram' yönüyse izlenebilir ölçüde bir film. kesinlikle kötü değil ama şahane de değil.
vva1
vva1

26 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Güzel bir film. Başları biraz sıksa da sonradan gayet güzel ilerliyor. Belli bir yerden sonra sonunu kestirseniz de şaşıtmıyor da değil hani. Bazı yerlerde hatalar da olsa izlenmeye değecek bir film. 7.5-8 arası puanı hak ediyor.
sinankaldan
sinankaldan

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar bn 16 yaşındayım hayatım boyunca bu kadar güzel bu kadar etkileyici bu kadar heyecanlı bir film seyretmedim harika bir filmdi çok şaşırtıcı ama herşey o kdr akıllıcaydı ki şaşırmakta haklıydım herşey mükemmeldi oyunculuk senaryo yönetmen herşey mükemmeldi herkesin mutlaka izlemesi gerektiği ve de seyretmekten bıkmayacağı bir film mutlaka izleyin ;)
gs-gs-aslan
gs-gs-aslan

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi çok beğendim.. yalnız adamın başına gelenler gerçekten üzücüydü:(( burdan herkese sesleniyorum herkese güvenmeyin arkadaşlar:))))
sema-keles82
sema-keles82

29 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bu film konu olarak "gerçeği arayış " filmine benziyor.daha doğrusu izlediğim zaman bana o filmi anımsattı.o kadar da güzel bir film değil açıkçası "raydan çıkanlar"...filmin ilk yarısı durağan geçiyor.2. yarıda konusu daha da net bir biçimde ortaya çıkıyor ve film hareketleniyor.ama bu hem bir adamın karısını aldatması,hem de aldatanın aldatılması hikayesi...bana göre sıkıcı ve durağan bir gidişatı var filmin.izlemeseniz de bir şey kaybetmezsiniz.bunun yerine "gerçeği arayış " filmini izlemenizi öneririm.o çok daha güzel bir kurguya ve gerilime ,şaşırtıcılığa sahip bir filmdi...raydan çıkanlar onunla kıyaslanamaz...
aydin58523
aydin58523

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
kurgu süper...oyunculuk desen müthiş...clive owen harika....hayran oldum bu filmle beraber ona resmen.bence kaçırmayın bu filmi...9/10
restkon20
restkon20

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
cok akıllıca yazılmıs bır senaryo.surukleyıcı ve heyecanlı bır fılmdı.kesinlıkle izleyın derım
ozgurerdo61
ozgurerdo61

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
Özgün konusu,Harika oyunculuk ve senaryosuyla izlemekte geç kaldığım süper bi filmdi...Kesinlikle izlenmelii,tavsiye ederim.
talip46
talip46

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi dün izledim bayıldım süperdi. konusu da iyiydi.sonu gerçekten süpriz.evli olanların izleyip te ders çıkarması geeken bir film ayrıca.
carmit-b
carmit-b

25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
valla guzel filmdi izlemek lazım bence
altayahmet
altayahmet

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten konu olsun,oyuncular olsun hepsi mükemmeldi.Film baştan sona kadar bir heyacan içerisinde devam ediyor.Filmin anlatmak istediği konu gerçekten harikaydı.Evet... insanlar ellerindekilerin değerini çok iyi bilmelidirler yoksa....