Raydan Çıkanlar
4,2

vietnam88
vietnam88

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film.filmdeki kişi eşini aldatmanın en büyük karşılığını fazlasıyla alıyor.haytı alt üst oluyor.neredeyse ailesini kaybetme noktasına geliyor.yani bu film bir nevi insanlara mesaj veriyor.izleyin yorum sizin
mukankagan
mukankagan

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film çok basit kesinlikle izlemeyin ...filmin sonunu dahi cok basit çözersiniz...güzele yakın filmlere çok kötü diyenlere bakıyorumda bu kadar basit filme de çok güzel diyorlar...siz yinede seyredin 1,5 saatinize acırmısınız bilmem
jay-dee
jay-dee

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmde herşey olması gerektiği gibi giderken bir anda duvara tosluyorsunuz..clive owen hem zavallıyı hem müthişi çok iyi oynayabilen karakter oyuncusu..bence mutlaka izlenecekler sınıfında bu film;)
deli-matematikci
deli-matematikci

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
İnsanı, gerçekten o psikolojiye sokabilen güzeL bir fiLm..
muzur6
muzur6

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filimin son yarım saatine gelene kadar hakikaten bunaltıcı anlar yaşayabilirsiniz ama son yarım saat gerçekten güzel olmuş.orta karar bir filim izlenmesede çok fazla birşey kaybetmezsiniz...
Demirtas
Demirtas

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Sürpriz finaliyle sizi memnun edecek, gerilimini son ana kadar ayakta tutmayı başaran başarılı bir film.
safetyqueen
safetyqueen

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok başarılı bir gerilim..
sonu supriz biten cinsten..
9/10
frht0702
frht0702

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
güzel bir gerilim...kitabını okumadıgım icin filmle arasında kıyaslama yapamam ama bana kalırsa david fincher’ın gerilimlerini aratmayacak tarzda güzel bir film 10/8
nicolas3923
nicolas3923

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
kitapını okudum sonra izledim en güezel yerlerini çekmemişler ama yinede hoş bir kara-komedi
dr-sokrates
dr-sokrates

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika bir film.baştan sonuna kadar sıkılmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.
perfectttt
dellandouv
dellandouv

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kendi türleri arasında çok da başarılı bir senaryo diyemiyicem, çünkü filmin sonunda ne çıkacağını tahmin etmek çok da zor olmuyor açıkcası.. çok çok daha dumur olduğum filmler olmuştu, ama yine de güzel bağlamışlar herşeyi.. vasat bir film diyebilirim..
forever-777
forever-777

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmin en çok hoşuma giden tarafı kurgusunun kusursuz olması çok ii bir film
Esteban-2
Esteban-2

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle iyi bir film.Temposu müthiş.8/10
sunshine-erda
sunshine-erda

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bence mükemmel bi film.. . şiddetle tavsiye ederim...
restkon20
restkon20

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
cok akıllıca yazılmıs bır senaryo.surukleyıcı ve heyecanlı bır fılmdı.kesinlıkle izleyın derım