Ilknur K
1.258 değerlendirmeler
10 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Film sürükleyici ancak abartılacak kadar sürpriz yok. Başından neler olacağını tahmin edebiliyorsunuz. Bazı abartılarda var. ama genel olarak iyi bir film.
film, senaryo gayet güzel, sürükleyiciydi. evet sonu tahmin edilebilir, ama bunun sebebi de ilginç film çekicez diye işin suyunu çıkaran ve sonunda katil çoklu kişilik sahibi bi şizonun olduğu filimlere bizi alıştırıp paranoyak yapan Hollywoodun suçu!Bu arada Jennifer Aniston olmamış, hiç olmamış. güzel olabilir ama ne yazıkki aktris olarak çok zayıf kalıyor.
clive oven'ın çok iyi oyuncu olduğunu yılar önce trt'de yayınlanan "üçüncü göz" dizisinde seyrederken farketmiştim. orada karizmasını ortaya koymuştu ki artık büyük oyuncular sınıfına girmeyi başardı. buradaki önemli etken doğru yapımlarda rol almasıdır. bu film de doğru bir yapım!
güzel sürükleyici bir film.başlarda çok yavaş ilerlesede son 1 saatte çok heyecanlı bir hal alıyor film.sonu şaşırtıcı ama çok da şok edici bir son değil tahmin edilebilir yani.yinede etkileyiciydi.oyunculuklarda başarılıydı tavsiye ederim. 7/10
filimin son yarım saatine gelene kadar hakikaten bunaltıcı anlar yaşayabilirsiniz ama son yarım saat gerçekten güzel olmuş.orta karar bir filim izlenmesede çok fazla birşey kaybetmezsiniz...
Filmin güzel ve sürükleyici bir senaryosu var. Oyuncu performansları gayet iyi, kurgu güzel. Film, seyricisini sıkmıyor çünkü olaylar sürekli bir akış ve değişim içinde. Üstelik çok da güzel bir tema işliyor. İzleyene çok şey katacak, sahip olduğu/ olacağı birçok değeri sorgulatacak türden..
Film izledikten sonra nasıldı sorusuna? Eh işte yanıtı verebileceğim bir kaç filmden biri.Filmin ilk başlarında,sonunun nasıl bitebileceğini anlayabiliyorsunuz.6/10
ilk başlarda sıradan bi film gibi gelmişti snra olaylar geliştikçe sürükleyici olmaya başladı ama yine de bi belirsizlik var gbi geldi bana.çk ii diil ama kötü de diil.
Bugün izledim aslında şaşırtıcı bi konu gibi gözüküyor sonlara doğru ama düşündüğünüzde gazetelerin 3. sayfasını açtığınızda bu tip filmlerden yüzlerce yapılabilir..
Herkes gibi ben de Aniston'u beğenmedim..Clive Owen ne kadar iyi oynarsa oynasın bana sempatik gelmiyor ister iyi rolde ister kötü rolde...Vincent gayet başarılıydı...Xzibit ise holywood filmlerinde oynayan hiphopcular nasılsa aynen öyleydi..İzlenebilir izlenmese de önemli değil :)
Valla başında yavaş ve tahmin edilen yapısına rağmen bir anda film değişiyor. Ustaca kurgulanmış olduğunu ise finale doğru görüyoruz. Oyuncuların performansı ise üst düzeyde. Kesinlikle izlediğinize pişman olmayacağınız bi film. Herkes izlemeli. 8/10