Ahmet G.
1 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi 'Oyun' filmiyle karşılaştıran arkadaşa teessüf ederim :) alakası yok!Bence sürükleyici,şaşırtıcı ve gerçekten iyi izlenmesi gereken bir film.Ben favorilerim arasına aldım. (Bu arada 'Oyun' filmi de favorimdir:)) 9/10
Aslında film çok şaşırtıcı değildi ya da ben olayı çözdüğüm için bilmiyorum Ama şu bir gerçek ki film gayet sürükleyici ve güzeldi.Cliwe abimiz döktürmüş diğerleride onun kadar olmasada iyiydiler.Güzel bir film izlemek isteyenlere öneririm.8/10
Bence çok zekice bir senaryo. Konunun işlenişi harika. Filmin başından sonuna kadar düşmeyen bir temposu var. Oyuncular da zaten usta isimler. Özellikle Vincent Cassell harika bir iş çıkarmış. Senaryodaki birkaç tutarsızlık olmasa daha da iyi olabilirmiş. Bence mutlaka izlenmesi gereken zekice bir gerilim... 8/10
film gayet guzel bir film fakat o kadar abartacak bisey yok aynen 'öldüren cazibe'tadında bir fılm cok degısık degil yani fakat cok keyifle ızlenebılen bır fılm ozellıkle son yarım saat cok basarılı gerilim biraz daha artıyor.finalde guzel seyredin
filmin sonu ile ilgili maalesef arkadaşım ağzından bişeyler kaçırdı ama yinede sewdim filmi, Jennifer Aniston hollywood dünyasının en silik oyuncusu olmasına rağmen Clive her zamanki gibi işini hakkıyla yapıor, Vincet ise her filminde olay zaten..
jennifer aniston ve clive owen’in olması bile filmi izlemek için yeterli bir sebep...gerçekten çok başarılı ve kaliteli bir gerilim filmi olmuş,yanlız bazı arkadaşlar final sahnesinin süpriz olduğunu söylüyorlar ama sonunu tahmin etmek için filmin son yarım saatini beklemek yeterliydi,çünkü sonu biraz sırıtıyordu.onun dışında filmi izlerken aklıma hep woody allen’in Match Point filmi geldi...çok anımsatıyordu,gerek senaryosuyla gerek se finalinin benzerliğiyle o filmi çağrıştırıyordu...yine de izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.8/10
filmi bu aksam izledim ve tek kelimeyle bayildim.. acikcasi sirf clive owen oldugu icin izlemek istemistim, konusunu bile bilmeden, cunku "closer"da hayran birakmisti kendisini. ama filmin konusu, kurgusu o kadar iyi ki asla tahmin etmeyeceginiz seyler yasaniyor.. baska insanlardan baska oyunlar beklerken bir anda gerceklerle yuzlesiyorsunuz.. ufak bir rastlantinin hayati bu kadar etkiledigini kim bilebilir ki? ya da yoldan cikmanin bu kadar zararli olacagini? bence mutlaka izlemelisiniz..
Film baştan sona kadar heyecanlı bir tempoda geçiyor.Nerde ne çıkacak diye merakla izlettiriyor kendini..Oyunculuklar çok iyi..Sonunda neler olacağını tahmin etmek gerçekten güç..Ehh daha ne olsun bir filmden beklenecek herşey var..İzleyin pişman olmazsınız..
film ilk başlarda çok yavaş ilerliyor.sonraları tempo biraz artıyor.finale yaklaştıkça şok oluyorsunuz.j.aniston un kötü rolde olması canımı sıktı.herşeye rağmen güzel,seyirlik bir filmdi
Yine sonunu tahmin edebildigimiz bir film fakat 9 verdim cunku izlerken sizi sıkmıyor, guzel vakit gecirtiyor, oyunculuklar basarılı kısaca bos kafayla izlenilirse agizda gayet guzel tad bırakıcaktır.