aozbek34
7 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
film çok abartılacak kadar iyi olmasa da uzakdoğu ülkeleri aşk filmi de yapabileceğinin bir ispatı. Yıllardır vurdulu kırdılı işkenceli japon filmlerinden sonra bir insana nasıl aşık olunur sorusunun cevabını bu filmde veriyor. Aşk için neleri feda ederiz. Aşkın gözü kör müdür gibi soruları sorduruyor. Yönetmen her sahnesinde sevginin bir anlamı göstermektir. Oyuncuların başarısıda artı puan hanesinde. Wong Kar Wai den sonra en iyi yönetmenlerden biri olmuştur Kim Ki-Duk.
Dün Boş Ev filmini izledim. Filmde diyalog çok çok azdı, hatta başroldeki 2 kişi film boyu hiç ağızlarını bile açmadılar. Ama bu filmin mükemmeliğinden birşey kaybettirmek bir yana saçmasapan diyaloglarla kurulu Amerikan filmlerine nispet yaparcasına da çok şey anlatıyordu. Sonu gerçekten çok anlamlı bitti. Gerçek bir sinemaseverseniz mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
filmi izerken sinema sanatının büyüsünü tekrar yaşadım...ender yaşanan bu anı uzun uzun içime çektim...bu filmde sorgu yok soru yok ....aşka inancını kaybedenlere, "yeniden" dedirtebilecek bir görsel şölen...eline sağlık kim ki duk...
film yer yer beni güldürdü ama kesinlikle müthiştifilm izleyiciyi 2ye ayırır diye düşünüyorum, ya çok iyi bir filmdi (ben bu kesimdeyim)ya da berbatbu filmin ortası yok
son donmde ızledıgım en farklı en guzel fılmlerden bırıydı. bas rol oyuncusunun fılmde bır kelam dahı etmemesı , senaryosunun farklılıgı ve normal hayatta rastlayamayacagınız olaylar dızısı fılmı ızlenebılır bı yapıt halıne getıırmıs . cok ıyı.....
cnbc de izledim, ama sinema da gitmediğim için çok üzülüdüm, süper film, bu japonlar ne avrup tanır ne de hollywood , oyunucktan tutun filmin sürükleyiciliğine kadar hersey süper, bence izleyin 8/10
Filmi sinemada izledim,yaklaşık 10 kişiyle beraber.Film bittikten sonra 5 dakika kimse salondan çıkmadı.Aslında yazıların ve şarkının tamamen bitmesini de bekleyebilirdik ama çıkmamız gerekti artık.Tekrar tekrar izlenmeli.