Boş Ev
4,3

adonis
adonis

17 Şubat 2011 tarihinde eklendi
sözün az, duyguların ön planda olduğu harika bir film.. film müziğindeki başarıyı da göz ardı etmemek gerek..
crn-erdem
crn-erdem

13 Şubat 2011 tarihinde eklendi
güney kore sinemasını sevmemin en önemli nedenlerinden biri bu film...
nietzsche-2
nietzsche-2

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kelime israfından kaçan 1 çift . suskunlukla körüklenen 1 duygu ateşiydi yalnızlıklı gezintilerinde hissettikleri . konuşmaya lüzum yoktu pek tabi duygular muvaffak olmuşsa . boş ev 1 başyapıt .
sweet-november
sweet-november

13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
filmi az önce izledim gerçekten güzeldi duyguların hakim olduğu bir ilk kez başrol oyuncuların konuşmadığı bir filmdi. ama konuşulan tek cümle Seni Seviyorum oldu. süperr yaa
suadiyekartali
suadiyekartali

13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Filmin en çok ilgi çeken tarafı klişe aşk filmlerinden çok farklı bi konuya sahip olması.Çok mükemmel bi yapıt değil ancak izlenmeli bence 10/8.5
Burakrises
Burakrises

7 Aralık 2010 tarihinde eklendi
izleyin derim ;) 10/10
dercan
dercan

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Karakter betimlemesi ,konu, yönetmenlik süper.Diyaloglardan ziyade duygu hakim filme ve on numara olmuş bizim tarantino amcaya selam !) Kısaca izlenmesi gereken bir yapıt 910
nellyo33
nellyo33

27 Eylül 2010 tarihinde eklendi
imdbsi de oldukça yüksek 8.00/10 izlemek lazım
plastik-vampir
plastik-vampir

12 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
film gibi film. konuşma olmadan da bu derece etkileyici filmler yapılabiliyor. heleki müziklerde o derece etkileyici.izlenmesi şiddetle tavsiye edilir...
siyahönlük
siyahönlük

7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
hiç tereddüte düşmeden, izlenebilecek en farklı ve etkileyici aşk filmi olduğunu iddia edilebilirim..izlenmeli, izlettirilmeli..
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Tam bir yönetmen filmi,yani başka bir yönetmen bu filmin benzerini yapamaz..Dialog;filmleri anlatmadaki kolay yoldur,bunu bir çok yönetmen yapar.Ancak dialogsuz,sadece görünen şeyi seyircinin yorumuna bırakmak ve bunu herkesin anlayabileceği şekilde yapmak gerçekten harikulade bir şeydir.İşte bu film yukarıdaki bu özelliklerin yanısıra,sahneleri ve mesajıyla da etkiliyor.Final sahnesini görünce filmde az dialog olmasının nedenini anlayacaksınız.10/10
Chev
Chev

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Güney Kore den yine farklı ve çok iyi bir film daha..İzleyin.
AykutKarabacak
AykutKarabacak

23 Haziran 2010 tarihinde eklendi
'Yaşadığımız dünya, hayal mi gerçek mi, söylemek zor'Sabırla izlenmeyi hak eden, değişik bir çalışma. [8/10]
Forever-Yours
Forever-Yours

14 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Harika.mutlaka izlemelisiniz.sabredin ve sonunu izleyin.
mervebloom
mervebloom

12 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Garip bir film. Ya çok seveceksiniz ya da çok sıkılacaksınız.