Boş Ev
4,3

cemre-365
cemre-365

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
izledğim en etkilyci filmdi..kesinlikle herkes izlemeli
beck31
beck31

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
şu ana kadar izlediğim filmler içinde en romantik,en etkileyici film.Herseyiyle dört dörtlük.Gercekten cok begendim..
biho86
biho86

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi filmlerden biriydi,aşkın sessizce konuşmadan nasıl yaşanılcağını anlatmış yönetmen,çok güzel...10/10
nemesis-2
nemesis-2

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Fazla diyalog olmamasına rağmen, anlatmak istediklerini harika bir şekilde anlatıyor. İzleyicideki merak hiç izleyiciyi bırakmazken, Kim ki-duk düşsel bir atmosfer sunuyor bizlere. Son yıllarda çıkışan geçen Uzakdoğu sinemasından izlenmesi gereken bir film.
klimpt
klimpt

6 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Kim Kİ-Duk'un diğer filmleri gibi sıradışı bir hikayeye ve güzel fotoğraflara sahip.Durağan bir temposu var ama merak öğesi diri tutulmuş...İzleyin derim..Güzel..
ulas-oner
ulas-oner

5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence ismi gibi boş bi film sakın burdan gaza gelipte mükemmel bişeyler beklemeyin,burada yorum yazanlar baş rol oyuncusunun hiç konuşmamış olmasını bile oscarlık bişey gibi göstermişler.
son--osmanli
son--osmanli

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
sessiz,sakin,etkileyici....
sezerhsn
sezerhsn

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
hayatımda ilk kez bir filmin sonunda bu kadar şaşırdığımı hatırlıyorum,film çok güzeldi. herşeyi anladım da filmin başından sonuna kadar adam tek bir kelime konuşmadı yaa:)
zaman-duser
zaman-duser

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bir şeyleri anlatabilmek için illa ki de bas bas bağırmak gerekmiyor.
olağanüstü bir film...
Yönetmenin önünde saygıyla eğiliyorum.
kuthmatar
kuthmatar

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Tebrik etmekle yetinmeliyim sadece. Çok beğendim.
saliherol26
saliherol26

16 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Hiç böyle bir film beklemiyordum, kalbimin tam ortasından vurdu beni Bin-Jip. Diyalogsuz bu kadar mı güzel anlatılır duygular, bir aşk bu kadar mı güzel işlenir. Kim ki-Duk’un önünde saygıyla eğiliyorum. Sinema tarihinin başyapıtlarından biri..
ipegu
ipegu

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
sade, sessiz, şık.
saniser
saniser

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
95 dakikasında toplasan 100 kelime replik olan görselliiiyle baş döndüren , müziiyle aşık eden , seneryosuyla şaşırtan saf bir sanat filmi,çekik gözlüler bu işi çok ii bilio!(güney kore favorimdir;)) kesinlikle izlenmeli..Türkiyede olsa adamı linç ederler bu arada:D
notum 10un üzerinden 9
onder10
onder10

19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmi izerken sinema sanatının büyüsünü tekrar yaşadım...ender yaşanan bu anı uzun uzun içime çektim...bu filmde sorgu yok soru yok ....aşka inancını kaybedenlere, "yeniden" dedirtebilecek bir görsel şölen...eline sağlık kim ki duk...
ulas-erol7
ulas-erol7

10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en sade ve aşkı abartmadan,en yalın haliyle anlatan çok başarılı bir film..