Boş Ev
4,3

sweet-november
sweet-november

13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
filmi az önce izledim gerçekten güzeldi duyguların hakim olduğu bir ilk kez başrol oyuncuların konuşmadığı bir filmdi. ama konuşulan tek cümle Seni Seviyorum oldu. süperr yaa
nietzsche-2
nietzsche-2

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kelime israfından kaçan 1 çift . suskunlukla körüklenen 1 duygu ateşiydi yalnızlıklı gezintilerinde hissettikleri . konuşmaya lüzum yoktu pek tabi duygular muvaffak olmuşsa . boş ev 1 başyapıt .
Bülent E
Bülent E

1 Aralık 2016 tarihinde eklendi
Güney Kore filmlerini beğenerek izleyen biri olarak filmden müzikleri hariç hiç hoşlanmadım ismi gibi boş vasat bir film zoraki konulu filmlerden
ahmet burak agaoglu
ahmet burak agaoglu

27 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Sırf film farklı diye insanların beğendiğini düşünüyorum. Boşa harcıcak zamanınız varsa izleyin.
emissivty
emissivty

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
final sahnesi harikaydı..yer çekimi sıfır..etkileyici...
banuozkan85
banuozkan85

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
fılm sessızlıkle anlatmak ıstedıgı her seyı anlatmıs bana kalırsa, ızlenmeye deger farklı bır yapım
snoop-08
snoop-08

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
son öpüşme sahnesi bitirdi beni beynimden vuran filmler bunlar gösterişsiz ama klas....
siyahönlük
siyahönlük

7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
hiç tereddüte düşmeden, izlenebilecek en farklı ve etkileyici aşk filmi olduğunu iddia edilebilirim..izlenmeli, izlettirilmeli..
luqu
luqu

9 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
İyi Yanları:
* Konuşmanın bu kadar az olduğu bir filmin kendini izletebilmiş olması güzel
* Oyuncuların performansını beğendim
* Türü Romantik Dram
* Konusu enteresan. Aşkı çok güzel dramatize etmişler
* Sürükleyici

Kötü Yanları:
* Açıkçası sonu beni tatmin ettirmedi. Her ne kadar etkilensemde. Ne yani bunlar böyle mi yaşıcak diye de bir hayal kırıklığım oldu :)
Sonuç : Beğendim
mmuphemm
mmuphemm

19 Mart 2010 tarihinde eklendi
çok çok çok iyi.özellikle filmde sürekli çalan Natacha Atlas parçası muhteşem.filmle birlikte dahada anlamlı bi şarkı oldu benim için.filmse sakin bi masal tadında özellikle sonunu bekleyecek kadar sabırlı olanlar için muhteşem bir son barındırıyor.
dadas62
dadas62

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
elleri öpülesi bir film
sezgin-akyol
sezgin-akyol

9 Ocak 2008 tarihinde eklendi
boş ev gibi bir filmi beğenmemek sinemadan anlamamak ve ince değerleri kavrayamamaktır... kim ki-duk teşekkürler...