Heyşeyin çok iyi düşünüldüğü, takliklerinin yapılmaya çalışıldığı ama başarılamadığı, kısacası onlara sadece toz yutturacak filmdir. Filmin kamera arkasını ve o koca geminin ve denizde yüzen insanları gördükten sonra vay be diyerek gülmüştüm. Filmde beğenilmeyecek bir bölüm pek olmamasına rağmen insanımızca çok kolayca bulunabilmektedir :)
ahmetsevinç titanik 2 diye bişey yok..90lar görüşüne tamamen katılmıyorum..Verdiğin film örnekleri titaniğe göre çok saçma allahtan oscar görevlileri senin kafandan değilde aldık 11 oscarı;)
Bana göre gelmiş geçmiş en mükemmel film. İçerisinde ne arasanız bulabileceğiniz şahane bir yapım. James Cameron'u gerçekten kutluyorum. Tüm zamanların en görkemli en süper işini çıkardığı için. 10/10
döneminde izleidğim en iyi traji-dam filmmiydi.. o dönemde şahaserdi,çok etkilenmişdim....!! ve gerçekdende leoyu leo yapan film oldu ama sonrası yok o ayrı :) neysem aldığı ödülleri hakeden,etkileyecei bir filmdi..saygılarımla
Bir filmi James Cameron yönetir de vurucu olmaz mı... Ne söylense az. Böyle bir film bir daha gelmez. Teşekkürler James Cameron, sinema dağarcığımıza böyle müthiş bir eser kazandırdığın için...
ilk izlediğimde sanırım 14 yaşındaydım.sonrasında biçok kez izledim.bıkmadan...alkışı ve ödülü fazlasıyla hak ediyor.özellikle o döneme damgasını vurdu.gerçek bir trajediyi beyazperdeye yaşıdı.ağladığım ender filmlerden...10/10
Titanic’in hala kırılamayan rekorlarını bi kez daha hatırlatayım :Tüm dünyada gelmiş geçmiş en fazla hasılat yaoan film : 1,835,300,000$Türkiye’de en çok izlenen yabancı film : 144 haftada toplam 2,823,610 kişi
Film için söylenebilecek hiçbirşey yok, bir baş yapıt. Fakat eski filmlerin 3D haline getirilmesinde ki handikap bu filmin de başına gelmiş. Ne yazık ki film de 3D keyfini alamıyorsunuz. Sadece kimi sahneler de bir derinlik hissi var, o kadar. Bence eski filmler 3D haline getirilip yeniden vizyona sokulmamalı. Belki 3D halleri Blu-ray formatı ile piyasaya sürülmeli. Star Wars I'de olduğu gibi bu filmin 3D halinden de hayal kırıklığına uğradım.