Titanik
4,6

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

19 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
söylenebilecek bir sey varmii izlemiyen kaldimi :D rose rosee:((((((((
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Heyşeyin çok iyi düşünüldüğü, takliklerinin yapılmaya çalışıldığı ama başarılamadığı, kısacası onlara sadece toz yutturacak filmdir. Filmin kamera arkasını ve o koca geminin ve denizde yüzen insanları gördükten sonra vay be diyerek gülmüştüm. Filmde beğenilmeyecek bir bölüm pek olmamasına rağmen insanımızca çok kolayca bulunabilmektedir :)
redoxx
redoxx

24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
İşte film budur...10/10
ill-key
ill-key

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir film .. Abartıldığı filan yok .. Film izliyorum diyen birisi varsa önce bu filmi izlemeli :)
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

12 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
ahmetsevinç titanik 2 diye bişey yok..90lar görüşüne tamamen katılmıyorum..Verdiğin film örnekleri titaniğe göre çok saçma allahtan oscar görevlileri senin kafandan değilde aldık 11 oscarı;)
atakanozruh
atakanozruh

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bana göre gelmiş geçmiş en mükemmel film. İçerisinde ne arasanız bulabileceğiniz şahane bir yapım. James Cameron'u gerçekten kutluyorum. Tüm zamanların en görkemli en süper işini çıkardığı için. 10/10
sinema
1 ziyaretçi
1 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Bu film felaket duygu dolu bir film :(
snkolas
snkolas

21 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Birçok felaket filmine öncülük yapmış ve şimdiye kadar yapılan hiçbir felaket filminde bu tadı bulamadığımız başyapıtlardan bir tanesi
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Güzel film.Ama en iyisi değil bence.Bu filme en romantik film diyenler romantik film izlememişlerdir.
The-Erinch
The-Erinch

2 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
döneminde izleidğim en iyi traji-dam filmmiydi.. o dönemde şahaserdi,çok etkilenmişdim....!! ve gerçekdende leoyu leo yapan film oldu ama sonrası yok o ayrı :) neysem aldığı ödülleri hakeden,etkileyecei bir filmdi..saygılarımla
kalpsiz
kalpsiz

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bir filmi James Cameron yönetir de vurucu olmaz mı... Ne söylense az. Böyle bir film bir daha gelmez. Teşekkürler James Cameron, sinema dağarcığımıza böyle müthiş bir eser kazandırdığın için...
yenilige-dogru
yenilige-dogru

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ilk izlediğimde sanırım 14 yaşındaydım.sonrasında biçok kez izledim.bıkmadan...alkışı ve ödülü fazlasıyla hak ediyor.özellikle o döneme damgasını vurdu.gerçek bir trajediyi beyazperdeye yaşıdı.ağladığım ender filmlerden...10/10
the-end-2
the-end-2

4 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Dünya klasikleri arasında yerini almış film Titanik...Söze ne hacet ;)
hellboy87
hellboy87

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Titanic’in hala kırılamayan rekorlarını bi kez daha hatırlatayım :Tüm dünyada gelmiş geçmiş en fazla hasılat yaoan film : 1,835,300,000$Türkiye’de en çok izlenen yabancı film : 144 haftada toplam 2,823,610 kişi
Erdem TERZi
Erdem TERZi

15 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Film için söylenebilecek hiçbirşey yok, bir baş yapıt. Fakat eski filmlerin 3D haline getirilmesinde ki handikap bu filmin de başına gelmiş. Ne yazık ki film de 3D keyfini alamıyorsunuz. Sadece kimi sahneler de bir derinlik hissi var, o kadar. Bence eski filmler 3D haline getirilip yeniden vizyona sokulmamalı. Belki 3D halleri Blu-ray formatı ile piyasaya sürülmeli. Star Wars I'de olduğu gibi bu filmin 3D halinden de hayal kırıklığına uğradım.