tarhansimsek
5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Ya bu filem idare eder demeyin lütfen. Her şeyden önce böylesi bir yapımda bu denli güçlü bir kurgu ve mizah anlayışı ve de bunları aynı güzellikte beyazperdeye yansıtmak kolay iş değil. Emin olun bu puanı hak etmiyor. Sebebi de Kırmızı Başlıklı Kız imajının geçmişten günümüze gelen kalıcılığıdır. Fakat film bunu tamamen aşmış. Hele de Kurt-Büyük anne-Oduncu ve Kırmızı Başlıklı Kız imajını iyi değerlendirmek lazım.
Bazıları filmi yanlış anlıyor. Herkesin bildiği Kırmızı Başlıklı Kız hikayesiyle alay edildiğini düşünüyor. Asla böyle bir şey söz konusu değil! Sıradışı bir hikayeye dönüştürülmüş ve harika bir animasyon filmi olmuş. İyi eğlenceler!
Türü bence komediden çok polisiye. Suçlu kim sorusuna cevap aramayı seviyorsanız bu film hoşunuza gidecektir. Çok zekice yazılmış senaryo birbirine ustalıkla bağlanmış hikayelerden oluşuyor.Karakterler de birbirinden ilginç. Hele büyükanneye hayran kalmamak elde değil:) Genel olarak iyi bir animasyon
Ya bi animasyonun konusu bu kadar mı ciddiye alınır,ilk defa bi animasyonda remen suçluyu merak ediyorum.Gercekten animasyon için çok farklı olmuş.izleyin derimm.
çok güldüm bence sizde güleceksiniz espriler çok güzeldi bu film son zamanlarda vizyona giren filmlerin çoğuna adam gibi bir senaryo ne demek onu gösteriyor
Modern bir kırmızı başlıklı kız versiyonu. Diğer çizgi filmlerden farklı olarak flashback çekilmiş. Senaryo harika, özellikle de çılgın büyükanneye bayıldım:) Buz Devri ve Madagascar’dan sonra izlediğim en eğlenceli çizgi film. Büyüklere de şiddetle tavsiye edilir.
fragmanlarından oldukça komik bir filme benzior!! umarım öyledir! ama animasyon kalitesi biraz düşük gbi! olsun önemli diil nede olsa kırmızı başlıklı kızı animasyon olarak görmek daha güzel! gerçeğe ne kadar yakın olursa o kadar kötü olur:) çünkü çocukluumuzdan beri onu biz hep masal olarak duyduk yada çizgi filmlerini seyrettik! yine öle olsun! ama komik olsun:)
Filmin fragmanını az önce izledim. Sadece çocukların değil, her yaştan içindeki çocuğu kaybetmeyen kişinin çok keyif alarak izleyecekleri bir film. Bence mutlaka gidin :)
Görüntü biraz garip gelebilir ama filmin içindeki olaylar süper keçinin şarkı söylemesi sincapın konuşması anlarında acayip güldüm. süper bi film herkese tavsiye ederim. büyükannede az uz değilmiş hani :))
kesinlikle bu puanı hak etmiyor 9 dan aşşağı almaması lazım,bu filmi gerçekten hiç istemeden izledim kardeşim yüzünden ama o kadar çok zevk aldımki hayatımda izlediğim en iyi çizgi animasyon diyebilirim çok güzel bir mizahı var gerçekten.Kim daha önceden kırmızı başlıklı kızın babaannesinin Xtreme sporcu olduğunu,oduncunun oyuncu kurdun ise gazeteci olduğunu düşünebilrdiki :D asıl süpriz ise sonunda.İzleminizi tavsiye ederim animasyon film sevenler için