Kırmızı Başlıklı Kız

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

2 Şubat 2011 tarihinde eklendi
"xXx" (Yeni Nesil Ajan) ve "Mission:Impossible" (Görevimiz Tehlike) serisinin birinci ve ikinci bölümlerine yapılan göndermeler çok matraktı...
abiya
abiya

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
görüntü ilk başta garip geldi. özenilmiş gerçekçi bir görünümle stop motion arası bişey ama sonradan bunun filme daha uygun olduğunu anladım.

masallar oldukça peşin hükümlü anlatılırlar. bu masallarla gerçekleri oldukça konik, eğlenceli bir şekilde birleştirmiş.
ikinci bir buz devri vakası bence. çok eğlendim

favorim o sincapın ultra hızlı konuşması, acayip eğlenceli geldi bana
ufukcines
ufukcines

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çok eğlenceliydi kaçırmayın bence
jadetuana
jadetuana

30 Mart 2006 tarihinde eklendi
Filmin konusunu okuyup fragmanı izlediğimde çok ilginç gelmişti.Klasik bir çocuk hikayesini bu kadar komik bir şekilde değiştirdikleri için tebrik ederim.Filmde çok eğlendim,bence her yaşa hitab ediyor hatta 10 yaşından küçük çocuklar pek anlamaz.Özellikle keçi ve sincap tiplemelerine bayıldım.Müzikler ve seslendirme süperdi.Ancak kırmızıya daha genç birinin sesi daha yakışırdı bence.Olayları inanılmaz güzel birbirine bağlamışlar ve bu arada filmin sonunda başka hikayelerin de değiştirilip çekileceği üstü kapalı belirtiliyor.Herkese tavsiye ederim.
teo2000-2
teo2000-2

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
ya bu filme kötü diyenleri anlamıyorum.. yıllarca dinlediğimiz bu masalı farklı bir bakış açısıyla ve çok mizahsen olarak işlenmesiyle dahada eğlenceli hale getirilmiş. Bu filme kötü diyenler içindeki çocuğu yitirmiş demektir bence...
sineteam
sineteam

24 Mart 2006 tarihinde eklendi
Mutlaka gidilmesi gereken çok eğlenceli ve komik bir film. sadece çocuklar değil, her yaş bence gitmeli. özellikle müziklere dikkat....sakın kaçırmayın
you-are-the-key
you-are-the-key

4 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
buraya yeni üye oldum bu filme yorum yazmadan geçemicem sssüüüüüüüüüüüppppppeeeeeeeerrrr bi film ama keşke cocuk filmi modunda deilde büyükler için uyarlasalardı ben küçük kuzenlerime bakmak için filmdeydim onlardan cok ben eglendim komik ve zeka üzerine yapılmış
zetabel12
zetabel12

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
Daha yeni seyrettim ve tek kelime ile bayıldım. Neden daha önce seyretmediğime hayıflandım.
Bana göre oldukça zekice yeniden yorumlanmış kırmızı başlıklı kız. Eleştirenlerin biaz haksızlık yaptıklarını düşünüyorum özellikle animasyon kalitesi konusunda. Çon incelikli ve detaycı çalışmışlar animasyonda. Kumaşlar bile öyle detayla çizilmiş ki.
Herkese tavsiye ediyorum...