Taş Meclisi
2,6

jamesbond-2
jamesbond-2

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bende kitabını okumadan izledim ama filmde bir şeyler eksikti tam olarak aradığımı bulamadım kitabını okuyanlar ne dediğimi anlayacaklardır.Daha iyi olmalıymış dedirtiyor karar sizin sonuçta.
nephelin
nephelin

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bu yazarın filmlerinin sinemaya doğru düzgün çevrilmemesi için her şeyi yapıyorlar. Kaldı ki kendi de buna izin veriyor, Kurtlar İmparatorluğunda yaptığı gibi.Arkadaşım niye müdahele etmiyorsun,senaryo ile film arasındaki kurgu farkı bu kadar olur mu,niye sahip çıkmıyorsun senaryona'Kitabı son sürat okurken,bitmesin diye dua ederken,filmi ayıla bayıla izliyorsunuz. Ama düşünüyorum da 'Kurtlar İmpararatorluğu' na göre yine de iyi sayılır.
haribo83
haribo83

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
kitabı okuyan herkesin yorumuna katılıyorum çünkü böylesine akıcı bir kitabı okuduktan sonra bir insanın filminden tatmin olması imkansız. bence de artık grange kitaplarını filme uyarlamaktan vazgeçsinler çünkü şimdiye kadarkiler hep hayal kırıklığıydı. aşırı durağan bi film. 6/10
ilsalaron
ilsalaron

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Ben çoğu görüşlerini aksine bu filmi bayağı beğendim. Sağlam bir hikaye var karşımızda, sürükleyici, en önemlisi gizemli bulmaca gibi, dakikalar ilerdikçe insan daha fazla filmin içine giriyor. Monicca Bellucci şu ana kadar hep seksapelliyle ön plana çıkıyordu oyunculuk ikinci plandaydı bu sefer ise çok başarılı bir oyunculuk var (bu da aslında yönetmenin başarısı Monica gerçek bir oyuncu olarak kullanmış) bir sahnede (rituel) sadece Monica çıplak o kadar. Uzak doğulu küçük yıldız kendi çapında başarılı, film icabı bir uydurma tarikat olsa da Tseven hakkında ilginç bilgiler de bulunuyor. Filmdeki tek kusur bence dublaj olarak filmin sinemalarda sunulmasıydı, orijinal dilde olsaydı daha iyi olurdu.
m-cengiz
m-cengiz

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
böyle bir katabı böyle batırmak büyük haksızlık kısa olsun masraf az olsun diye kitaptaki her 3 karakterden 2 sini atmışlar kitabı okuyanlar izlemyinhayal kırıklığına uğrarasınız.
sinema
1 ziyaretçi
8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
sıkıcı malesef...
er-can
er-can

10 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Kızıl Nehirler ve Kurtlar İmparatorluğunda yazarın çok daha iyi olan romanlarından çok daha berbat filmler çıkmıştı. Buna da şükür diyorum o yüzden. Ben sıkılmadan seyrettim. Sonu daha iyi olabilir di tabi. Ama filmde herşey açık bence. Bazı arkadaşların dediği gibi anlkaşılmayan fazla bi yer yok.
robinhood
robinhood

12 Mart 2011 tarihinde eklendi
ben m.bellucci nını hatırına izledım .. yanı vasat bır fılm ... 6/10
sweetcurse-87
sweetcurse-87

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
lütfen kitapların film yapılmasına son verilsin! böyle mi berbat edilir güzelim kurgular ya! kızıl nehirler, kurtlar impratorluğu ve taş meclisi.olağanüstü kitapların yerlerde sürünen filmleri..yazık ya cidden yazık!
Zafer Sarac
Zafer Sarac

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film bir roman tadında olmuş son dönem fransız sineması hep bu yömne sapmış aslında roman uyarlamaları epeyce arttı izlenebilir monicayı böyle görmekte aslında bir farklılık çok anaç bir karakter olmış yani ama yinede filmin deavmını öğrenmek lazım bu film burda bitmez yani
glove
glove

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film kitabın aksine son derece sönük.ayrıca bellucci kesinlikle kitaptaki kadın değil