Taş Meclisi
2,6

potasyum
potasyum

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Ben aslında beğendim filmi.Kitaba göre kıyaslarsak tabiki film vasat.Ama yinede tek başına ele alırsak güzel bir film.
bewhy-2
bewhy-2

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Jean Cristoph Grange'ın her zaman ki başarılı sürükleyici romanlaından birinin güzel bir uyarlaması olmuş.. Zevkle izlenen sürükleyici bir film..
yenilige-dogru
yenilige-dogru

2 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Film çok ağır ilerliyor sıkılmadım diyemem ama yine de düşündürücü kurgusuyla kaliteli bir yapım.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bahsedildiği kadar da kötü bir film değil bence.monica bellucci ve özellikle de çocuk oyuncu gerçekten üstün bir performans sergilemişler,konu da ilgi çekici ve fena değil.izlenirse pişman olunmaz,ortalama bir yapım.kitabı okumadım genelde kitapla alakasız olduğu söyleniyor,fakat kitaptan bağımsız düşünüldüğünde de bence izlenebilir bir film,çok da sıkmadı beni.
wolkiwolki
wolkiwolki

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmi yeni izledim ve çok da beğendim. Film Jean-Christophe Grangé’nin aynı adlı kitabından uyarlanmış...Kitabını okumamış biri olarak kitapla kıyaslama yapabilmem mümkün değil, ancak oldukça başarılı bir film bana göre.Başları ve hatta ortasına kadar bir parça yavaş ilerliyor hikaye ancak sona doğru oldukça hız kazanıyor.Belli bir yere kadar yavaş ilerlemesine rağmen yine de içimdeki merak duygusu hep artarak devam etti.Belki kitabı okumadığımdandır ama, pek de şikayetçi değilim açıkçası okumamaktan :)))Filmin kadrosu oldukça güçlü.Temel karakteri canlandıran Belluci’nin performansı göz kamaştırıcı kesinlikle.Nicloux’un işi kotardığı açıkça ortada.Son olarak da, filmin aldığı puan hak ettiğinin oldukça altında bence...
jackella
jackella

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
J. C. G. en beğendiğim kitaplarındandır Taş Meclisi fakat yine de en etkileyicisi bence leyleklerin uçuşudur. kızıl nehirler ve kurtlar imparotorluğunda bende hayal kırıklığına uğradım.umarım bu öyle olmaz ama bunu derken bile inanmıyorum:) çünkü kitabı kendi hayaldünyamızda kendi stüdyomuzda kendi oyuncularımızla çekip kendi ışığımızı ve görüntülemzi kullanıyoruz. hiç bir çevrim bizimkisi kadar mükemmel olamaz. ama yine de izlemek ve yorum yapmak hoş olacaktır.oyuncular da bayağı kült bende fırsat bulunca hemen gidicem...
KeyserSoz3
KeyserSoz3

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmi yeni izledım ve begendım.ben bu fılmın kızıl nehırler gıbı berbat olacagını dusunmustum.yani kitapta olan pek cok sey var bu fılmde.kızıl nehırler ise sacmalık olmus.kitapla alakası yoktu fılmın.ama tas meclısı ’’cuuk’’ oturmus.izleyın cok hos
aaahmeeet
aaahmeeet

1 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film gayet güzel monica bellucci ayrı bi güzel :) filmin başı sıkıcı gibi gelsede sona doğru güzelleşiyor..
aslidesi
aslidesi

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmi beendim ama kafamda soru işaretleri kaldı herşeyi açıklamamışlar arkadaşım kitabını okumuş o anlattı bişiler de öle anladım
mesado
mesado

26 Kasım 2006 tarihinde eklendi
kitap yazarn iyi romanlarndan biri.her ne kadar fazla fantastik olsa da mistik öğeler etkileyici..
türk-moğol teması iyi işlenirse,kitaba bağlı kalınırsa(ki bilindiği üzre uyarlama filmlern en büyük sorunu bu), bellucinin yanına en az onun kadar usta bir kadro konursa sanırm ii bir film olacağa benziyor.ne diyim.bekliyip görücez.
not:kızıl nehirler ve kurtlar imparatorluğu aynı yazarn romanlarndan uyarlama.akıbetleri umarm onlr gibi olmaz filmn..