Kesinlikle tartışılmaz bence mükemmel bir film zamanında oscarı alamamasına şaşırıyorum ve sinema dünyasında o kadar çok gereksiz,beceriksiz oyuncu dolaşırken Andreas Wilsonın(Erik Ponti)bu filmden sonra holywooda transfer olamayıp kendini ortaya çıkarmaması çok kötü :( 10/11
FiLme bağLanmak uzun süRebiLiyoR fiLmi iLk açtığımda anLamadım ama sonRadan çözdüm devamını meRak ettiRen bir fiLm meRakLa izLedim sessiz ve kaRanLıkta izLemek fiLme bağLanmak için daha iyi oLabiLiR =] NasıL hatasız kuL oLmazsa eksiksizde fiLm yoktuR bence 9/10
Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biriydi filme ilk kez tvde kanalları gezerken rastladım ve izlemeye başladıkça beni içine çekti resmen sonra hemen filmi buldum ve tekrar izledim şu anda arşivlik filmlerim arasında size tavsiyem gerçekten film izlemek istiyorsanız ondskan bunu için mükemmel bir seçim olacaktır..
Bencede kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Bu filmi izledikten sonra cennet bir ülkede yaşadığınızın farkına varıyorsunuz.Filmin konusu çok güzel işlenmiş..
sinemada izlemiştim...o gün yapacak bişey olmadığı için bileti almış pişman da olmuştum..ama çıktığımda ve tekrar izlediğimde aynı tadları bırakan...etkileyi bir filmdi..belki abartılacak kadar değil ama psikolojimin ihtiyacı olduğu bir filmdi..halen arada izlerim..ve tavsiyelerimi uluorta açıklarım..