Çöküş
4,3

puresoul-2
puresoul-2

6 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Yıllardır savaş filmlerinde hep ezilen taraftı Yahudiler onlara acıdık onlara ağladık ama inanın bu filmde herkesin şeytan die hitap etiği bi adamın ülkesi için nasıl ağladığını,ordular berlin kapısındayken ble ben burayı terkedersem milletime bunu nasıl açıklayacağım dien ve köpeğini bile rusların eline geçemsin die öldüren bir vatensever izliceksiniz.hitleri oynayan kişi mükememldi çocuğa madalyonu verirken ki akışlarına lütfen dikkat diğer savaş filmlerinden çok farklı Almanların ve bence de doğru olan bi gözle Hitleri merak edenler varsa izleyin etkileneceksiniz...saygılar
xraser
xraser

3 Ekim 2006 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhtesem bir dram oykusu.. bir ulkenin cokusu ancak boyle anlatılabilir..dram sevenlerin ve izledikten sonra seveceklerin izlemesi gereken bir film :).. filmi savas sahneleri icin almak isteyenler bu fikir ile degil,bir ulkenin ve insanların dustugu acı durumu ve cokusu gormek icin alsın ;)
jander82
jander82

28 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Film çok iyi.2 hafta önce izledim hala etkisindeyim. Özellikle intiharlar çok etkileyici.Bruno Ganz'a ise 10/10
muzafferborazan
muzafferborazan

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
iyi film olabilir ama gerçekten sıkıcı,bir an önce bitsin artık diye bekledim,birazda uzun,herşeye rağmen izlenebilir belki.
desertrose-012003
desertrose-012003

29 Mart 2005 tarihinde eklendi
film teknik ve oyunculuk açısından şahane diyecek bir film laf bulamıyorum ama işlenen konu bakımından nazizmi öven yanlarının ağır basmasından dolayı (yasaklara karşı olmama rağmen)16 yaş sınırı konulması gerektiğini düşündünüyorum.çok ağır kaçan sahneler var ve bu sahneler çok masum gösteriliyor
gokhan_tromso
gokhan_tromso

9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
inanılmaz sıkıcı bir film , sadece 2.dünya savaşına ve almanya nın son zamanlarını öğrenmek için çekilmiş bir filmdeğil, çok yüzeysel ve sinematografi sıfır ...
ncinarli
ncinarli

11 Ocak 2006 tarihinde eklendi
schindlerin listesi ve piyanist gibi filmlerde görmeye alıştığımız görüntüler alman cephesinden izleyiciye sunulmuş.film sadece hitlerin görüşlerine yer vermiş gibi.genel olarak başarılı bir film.ama o intihar sahnelerine o kadar yer verilmese de olurdu.
ahmetyuzgec
ahmetyuzgec

7 Aralık 2005 tarihinde eklendi
2. dünya savaşına hiç Alman gözüyle bakmamıştım değişik geldi.Güzel çekilmiş bi filmdi fakat başrol oyuncusu çok daha iyiydi..
adali2222
adali2222

11 Mart 2005 tarihinde eklendi
güzel film hitler kendisi bile bu kadar iyi oynayamazdı
killswitchengage-tr
killswitchengage-tr

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gercekten takdire layık super bir film...ozellikle hitleri canlandıran aktor rolune super oturmus...almanyanın isgalinden onceki son gunlerini anlatıyor film ve gercekten kacırılmaması gereken bir basyapıt...
Selim5308
Selim5308

27 Nisan 2020 tarihinde eklendi
İki buçuk saatlik bir film olmasına rağmen ve böyle ağır bir konuyu işlemesine rağmen sıkmayan, anlaşılması gayet kolay ve son derece gerçekçi bir yapım olmuş.. İzleyin derim
kadirozel08
kadirozel08

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
milyonlarca insanı bir hiç ugruna öldürmeksse zekilik doğru hitler zeki peki sivil filan dinlemeyip oldurduklerıne ne demeli bence bu konular uzerine yapılan filmler ortada ve bu filmide gercek olaydan aktarmışlar yani sekreterinin gördüklerinden arkadasımız butun bu olaylara yalan deyip sadece hitlerin bıyığına takılmış.arkadaslara tavsiyem tarihi düzğün okusunlar ve insan dışı birinide desteklemesinler
Tamer Taş
Tamer Taş

20 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Hitler ' in sekreteri tarafından savaş dönemi yakın tarih ve Hitler' in son zamanlarını anlattıkları doğrultusunda senaryolaştırılmış bir film.Son devrinde bu acımasız , ruh hastası, insanlık kasabı sözde faşist liderin dengesiz durumu gözler önüne seriliyor
mehmetserkan88
mehmetserkan88

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Hakkadden zıkı filim.
cutnar
cutnar

28 Mart 2005 tarihinde eklendi
Bir dönem filmi olarak düşünecek olursak gerek oyunculukları gerek atmosferi ile çok başarılı. bunu ötesinde gerçek kayıtlara dayandırılarak yer yer kurgulanmış, kişisel analizlere olduğu kadar dönemin olaylarına da ışık tutan; yeri geldiğinde efektlerle zenginleştirilmekten çekinilmemiş başarılı bir yapıt. Almanların da film endüstrisinde var olma mücadelesini sergileyen yapıttaki oyunculuklardaki başarı (özellikle hitleri canlandıran Bruno Ganz) çok yüksek. Tararsız bir tutum sergilese de Hitler ve o dönem Ulusal Sosyalizm (Faşizm)e ufak bir sempati yakalama çabası sesdiz biraz. Bence izlenmesi gerekenler listesine giren, hakettiği oskarı neden alamdığı bende soru işareti uyandıran; macera, drama ve belgesel unsurlarının dahiyane bir şekilde ustaca serpiştirildiği merak uyandıran ve bilgi verici bir yapıt. Kaçırmayın derim...