Gerçekten o dönemi çok iyi yansıtan bir flim olmuş.Flim güzeldi ancak benim tarihle aram iyi olmadığından ötürü flimi sevemedim. Oyunculuklara denecek laf yok. Gayet iyi bir şekilde oynamışlar. Eğer Hitler'i yada Nazileri merak ediyosanız izlemeniz gereken flimlerden. Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürler
adolf hitler her zaman ilgimi çeken biri olmuştur. kavgam (mein kampf) ı okuduğumda çok etkilemişti açıkçası yıllar önce. ağır bir tempoda ilerlesede çok iyi yapılmış bir film. hitler in bu kadar iyi incelendiği ve sunulduğu tek film dir sanırım. hiç bir şey nedensiz değildir demenize neden olacak, ve führerin kendini nasıl kaybetmeye başladığına tanık olacaksınız. izlenilmesi gereken bir yapıt.
keşke herkes hitleri tarafsız görsede filmi film diye izlese bence harika bir film kesinlikle hitlere zaafı olanların izlemesi gerekli bir film diye düşünüyorum...
gercekten bircok duyguyu arka arkaya size verebilen, oyunculuklarin oldukca basarili oldugu bir film. filme kendinize kaptirdiktan sonra kendinizi sinir harbi sahnelerin icinde bulmaniz mümkün :) bu kadar kasvetli kapali ortamlarda gecen bir filmden bir an olsun kopmuyor insan. 9/10