Çöküş
4,3

sahan33
sahan33

12 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Hitleri mazlum bi adam gibi göstermişler , bu filmi yapanlar hiç Hitler in konuşmasını falan izlememişler heralde filmi yapmadan önce.

O ateşli , hırslı adam yoktu filmde.Tamam son günlerini anlatıyosunuz ama o kadar değil.Filmde fena değildi 10/6
Figen-Ay-e
Figen-Ay-e

6 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Hitlerin en sevimli hali :)))... bana göre bu tür filmleri sıralamak gerekirse 1. Piyanist, 2. Schindlerin Listesi, 3. Çöküş
gokhan_tromso
gokhan_tromso

9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
inanılmaz sıkıcı bir film , sadece 2.dünya savaşına ve almanya nın son zamanlarını öğrenmek için çekilmiş bir filmdeğil, çok yüzeysel ve sinematografi sıfır ...
volkanick
volkanick

13 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bence bu bir baş yapıt değil ayrıca Hitler övgüsü de yapmıyor.İyi ve kötü yönde yapılan her iki eleştiride abartılı.Sırf kadınlara kibar davranıyor diye onun çok iyi biri gibi gösterildiğini söylemek yanlış.Sonuçta subaylarına nasıl davranış şekli,siviller hakkındaki düşünceleri veya son nefesinde bile yahudilere yaptıklarından gurur duyduğunu söylemesi Hitleri nasıl sempatik hale getirebilir ki?Ve de kısıtlı mekan kullanımıyla,kötü müzikleriyle televizyon için çekilen belgeselimsi film havasında bir yapım olmuş.Filmin en önemli tarafı ise Bruno Ganz ın mükemmel oyunculuğu..
karizmatik062915
karizmatik062915

9 Eylül 2009 tarihinde eklendi
film kopuk oyunculuklar iyi değil hiç bir akıcılığı yok tarihi hiç bi şekilde derinlemesine anlatmamış ve seyirciye hissettirmemiş işte amerikan sineması burda devreye giriyor işte fark diyorum başka da bi şe demiyorum...
iyi seyirler...
skouss54
skouss54

15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Hitleri biraz hollywood saçmalıklarından kurtarmıs bu film...En azından bu filmde acanavar okarak gosterılmıyor.
kbier
kbier

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bence iyidi.İzlemeye değer...8/10
108-lost
108-lost

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film aldıgı bu yusek puanı sonuna kadar hak ediyor. adolf hitlerin aldığı kararları beğenelim ya da beğenmeyelim, dünyanın en zeki insanlarından biri olduğunu inkar edebilecek kimse yoktur sanırım. bu filmde bu dehanın çöküş ve dramatik sonunun nasıl beyaz perdeye aktarıldığını göreceksiniz.arşivinize ekleyin.
asi-mavi-2000
asi-mavi-2000

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
keske resim yapmaya devam etseymis
organizasyon, disiplin, vs. bölümüne çok katılıyorum. bir insanın gözü ne kadar dönmüş olabilr sorusunun tam karşılığıdır adolf hitler. o kadar zeki bir insan istese o zekasıyla tüm dünyayı ele geçirebilirdi..
ama o üstün ırk, saf alman ırkı die tutturarak baştan kaybetti kanımca..
onun zamanında yakılan bir ırk, göç etmeye zorlanmış bir çok insanın yerini şimdi türkler, faslılar, araplar ve bilimum millet almıştır..
neoldu? hiç!!! sen orda 2 milyon insanı yak saf alman ırkı kurcam die soora sadece hamburga 2 milyon türk yerleşsin.. heheyt!! bir türk dünyaya bedeldir diicem ama fazla klişe olcak
onurelalmaz
onurelalmaz

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
oscar alacak adamdır bruno ganz..bu kadar ii rol yapılmaz..çok gerçekçi..insanın yüzüne tokat gibi çarpan filmlerden.
yumaxs
yumaxs

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
tuğberkin olm rambo değil bu film dökümanter- dram bir film,konu 2.dünya savaşında geçtiği içinde dolayısıyla savaş katagorisinede konulabilir.
kocakaptan35
kocakaptan35

20 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film bir tarihi olay ancak bu kadar gerçekçi canlandırılabilir.Sinema seviyorum diyen mutlaka izlemeli.
o-oz
o-oz

21 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film, bazı eleştirmenler tarafından Hitler’i insani tarafları ile göstererek ona sempati duyulmasına neden olduğu gerekçesiyle eleştirilmişti. Hitler’in övülmesi ya da yerilmesi söz konusu değil bu filmde. Olanı olduğu gibi yansıtmaya çalışan oldukça başarılı bir film. Bruno Ganz gerçekten çok iyi oynamış. Çok gerçekçi sahneler vardı. İzlenmeye kesinlikle değecek tarihi bir film...
imparatoraziz
imparatoraziz

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Çöküş akabinde diriliş... Mükemmel bir film.
Seyyah
Seyyah

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
şimdi filmin konusunu ele alırsak almanların 2.dünya savaşının sonundaki çaresizlikleri anlatılıyor ama filmin başından sonuna kadar bu anlatıldığı için sıkıcı.ceset ve çareslik isteyene 10/10 öğreticilik isteyen 4/10