Çöküş
4,3

beck31
beck31

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ancak bu kadar güzel, acımasız ve gerçekçi işlenilebilir sanırım bir konu.Herşeyiyle unutulmayacak bir yapım olmuş.10/10
cem-mollaoglu
cem-mollaoglu

24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bruno ganz'dan muhte$em bir oyun.. mutlaka izlenmeli.. tam bir ba$yapıt..
green-day-87
green-day-87

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
tam bir baş yapıt
A-C-A-B-
A-C-A-B-

12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
evet bende orjinal dilinde izlenmesini tavsiye ediyorum.filme ve bruno ganz`ın oyunculuğuna diyecek yok ama kafama takılan bu filme propaganda yapıyo diyen kişilere anlam veremiyorum.filmde tutarsız kararlar veren,olmayan birliklere saldırı emri veren bir lider onun sadakatsiz genaralleri ve pekte direniş göstermeyen halkıanlatılıyo.
teomansonmez
teomansonmez

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
2005'de En iyi yabancı film Oscarına aday olmuş Almanya-İtalya ortak yapımı gerçek bir başyapıt.Etkileyici ve çarpıcı bir sinema şöleni.Usta oyuncu Bruno Ganz,Adolf Hitler'i o kadar iyi oynuyorki sanırsınız Hitler dirilmiş.Adolf Hitler'in son zamanlarında onun sekterliğini yapmış olan Traudl Junge'in otobiyografik romanından ve Joachim Fest'in İkinci Dünya Savaşı'nın son zamanlarına ışık tuttuğu kitabından sinemaya uyarlanmış bir film Çöküş ya da orjinal adıyla Untergang, Der.Berlin'in işgal edilmesine rağmen ülkesini terketmeyi reddeden,yaklaşık olarak 6 Milyon insanın katliamından sorumlu faşist-diktatör Adolf Hitler'in son zamanları ve ardından gelen intiharı büyük bir çarpıcılıkla perdeye yansıtılmış.Filmi izlerken Hitler'in ağzından dökülen bazı sözler aklımıza kazınıyor.
"Dünya'nın süper gücü olmamıza çok az kalmıştı.İnsanlar perişan olursa olsunlar,onlar için asla üzülmem;çünkü onlar hiçbir şeyi hak etmediler."
killswitchengage-tr
killswitchengage-tr

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gercekten takdire layık super bir film...ozellikle hitleri canlandıran aktor rolune super oturmus...almanyanın isgalinden onceki son gunlerini anlatıyor film ve gercekten kacırılmaması gereken bir basyapıt...
darklovedmt
darklovedmt

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi gerçekten başarılıydı ... en iyi filmşerden biri bence oyuncular yönetmen konunun işlenişi herşey çok iyiydi izlerken etkilenmemek elde değil filmin etkisi tamamiyle üsütnüzde kalıyor ..10/10
ersin1945
ersin1945

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
müthiş bir filmdi.1945 almanyasını çok şahane bir şekilde yansıtmışlar.
freebua
freebua

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.olaylar çok doğru ve gerçekçi yansıtılmış.çok beğendim
therock53
therock53

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gercekten süper bir film harika tebrikler
dhamir-
dhamir-

31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
yıllardır amerikan tarzı savaş filmlerini seyretmekten artık gına gelmişti. Bu filmle değişkik bir şeyler daha öğrendim savaşın başka yüzünü allah razı olsun yapandan :)
lirva22
lirva22

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim... görüntü,renk her şey mükemmeldi... ve a. hitler'e bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim... izlemenizi tavsiye ederim hele böle dramatik savas filmlerini sevenlere...
puresoul-2
puresoul-2

6 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Yıllardır savaş filmlerinde hep ezilen taraftı Yahudiler onlara acıdık onlara ağladık ama inanın bu filmde herkesin şeytan die hitap etiği bi adamın ülkesi için nasıl ağladığını,ordular berlin kapısındayken ble ben burayı terkedersem milletime bunu nasıl açıklayacağım dien ve köpeğini bile rusların eline geçemsin die öldüren bir vatensever izliceksiniz.hitleri oynayan kişi mükememldi çocuğa madalyonu verirken ki akışlarına lütfen dikkat diğer savaş filmlerinden çok farklı Almanların ve bence de doğru olan bi gözle Hitleri merak edenler varsa izleyin etkileneceksiniz...saygılar
cenkmutlu
cenkmutlu

3 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Harika bir film.Hitler'in ve Nazi Almanyasının son dönemlerini çok iyi bir şekilde gözler önüne seriyor.İzlenmesi gereken bir film..
tolgaakkurt
tolgaakkurt

26 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bencede orjinal (almanca) agızdan izlenmesi gereken film. daha önce izlediğimiz bu tarz filimler hep tek yönlü yapılmıştır.çöküş filmi farklı açılardan almanları konu almıştır