mertpasaoglu-748
8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
evet almanyanın büyük dikdatörlerinden adolf hitler ve 2.dünya savaşında yaşananlar muhteşem bir şekilde beyaz perdeye aktarılmış gerçekten de başarılı bir filmdi
Çok daha iyi bi film bekliyordum açıkçası.Savaş teması iyi yansıtılamamış.Olaylar hep aynı yerde,sıkıcı ve yerinde sayarcasına ağır ağır ilerliyo bu d insanı izlerken yoruyo.Bazı dramatize sahneleri gerçekten etkileyici ama filmin tamamı biraz vasat gibi.
milyonlarca insanı bir hiç ugruna öldürmeksse zekilik doğru hitler zeki peki sivil filan dinlemeyip oldurduklerıne ne demeli bence bu konular uzerine yapılan filmler ortada ve bu filmide gercek olaydan aktarmışlar yani sekreterinin gördüklerinden arkadasımız butun bu olaylara yalan deyip sadece hitlerin bıyığına takılmış.arkadaslara tavsiyem tarihi düzğün okusunlar ve insan dışı birinide desteklemesinler
hayatımda seyrettiğim en kötü savaş filmlerinden biri.güya savaş filmi seyrediyoz ama bir tane savaş sahnesi ve çatışma yok bu yüzden seyrederken uykunuz gelebilir
kesinilklee hector arakdaşa katılıyorm.. zaten hitler denen şahsiyet sewmezdim bu filmden sonra nefret ettim,belgesel türünde savaş tüürü bi film olsada hiç sürükleyici deildi,kötüydü =/