Çöküş
4,3

kocakaptan35
kocakaptan35

20 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film bir tarihi olay ancak bu kadar gerçekçi canlandırılabilir.Sinema seviyorum diyen mutlaka izlemeli.
onurelalmaz
onurelalmaz

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
oscar alacak adamdır bruno ganz..bu kadar ii rol yapılmaz..çok gerçekçi..insanın yüzüne tokat gibi çarpan filmlerden.
108-lost
108-lost

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film aldıgı bu yusek puanı sonuna kadar hak ediyor. adolf hitlerin aldığı kararları beğenelim ya da beğenmeyelim, dünyanın en zeki insanlarından biri olduğunu inkar edebilecek kimse yoktur sanırım. bu filmde bu dehanın çöküş ve dramatik sonunun nasıl beyaz perdeye aktarıldığını göreceksiniz.arşivinize ekleyin.
asi-mavi-2000
asi-mavi-2000

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
keske resim yapmaya devam etseymis
organizasyon, disiplin, vs. bölümüne çok katılıyorum. bir insanın gözü ne kadar dönmüş olabilr sorusunun tam karşılığıdır adolf hitler. o kadar zeki bir insan istese o zekasıyla tüm dünyayı ele geçirebilirdi..
ama o üstün ırk, saf alman ırkı die tutturarak baştan kaybetti kanımca..
onun zamanında yakılan bir ırk, göç etmeye zorlanmış bir çok insanın yerini şimdi türkler, faslılar, araplar ve bilimum millet almıştır..
neoldu? hiç!!! sen orda 2 milyon insanı yak saf alman ırkı kurcam die soora sadece hamburga 2 milyon türk yerleşsin.. heheyt!! bir türk dünyaya bedeldir diicem ama fazla klişe olcak