Çöküş
4,3

masteresat
masteresat

24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel oyunculuklarla II.Dünya Savaşında Almanyayı yöneten zihniyetin zirveden dibe çöküşünün psikolojisini anlamak istiyorsanız bu filmi kaçırmayın derim. 9/10
hkn-ertugrul
hkn-ertugrul

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
inanılmaz bi şekilde bu filme nasıl bir an önce bitsin diye dua ettiğinizi anlamıyorum.nazi almanyasının çöküşünü daha iyi anlatan bi film varsa söyleyin izlemekten keyif alırım ne bekliyordunuz acaba.mükemmel bi film kesinlikle tavsiye ederim.2 saat 35 dklık bir emek her saniyesini hak ediyor.oyunculuklar son nokta bahsetmeye bile gerek yok.10/10
A-C-A-B-
A-C-A-B-

12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
evet bende orjinal dilinde izlenmesini tavsiye ediyorum.filme ve bruno ganz`ın oyunculuğuna diyecek yok ama kafama takılan bu filme propaganda yapıyo diyen kişilere anlam veremiyorum.filmde tutarsız kararlar veren,olmayan birliklere saldırı emri veren bir lider onun sadakatsiz genaralleri ve pekte direniş göstermeyen halkıanlatılıyo.
fatih-2007
fatih-2007

14 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Tarihi bir film izlemek isteyenler için gerçekten güzel bir film.Adolf Hitler’in son günlerini bence gerçekten izleyiciye yasatıyor.
nkiroglu
nkiroglu

19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Herhalde Adolf Hitleri Bruno Ganz gibi canlandırabilecek başka bir oyuncu yoktur, çok başarılıydı, filmin akışı da çok iyi, arşivlik bir film. 10/10
ersin1945
ersin1945

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
müthiş bir filmdi.1945 almanyasını çok şahane bir şekilde yansıtmışlar.
puresoul-2
puresoul-2

6 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Yıllardır savaş filmlerinde hep ezilen taraftı Yahudiler onlara acıdık onlara ağladık ama inanın bu filmde herkesin şeytan die hitap etiği bi adamın ülkesi için nasıl ağladığını,ordular berlin kapısındayken ble ben burayı terkedersem milletime bunu nasıl açıklayacağım dien ve köpeğini bile rusların eline geçemsin die öldüren bir vatensever izliceksiniz.hitleri oynayan kişi mükememldi çocuğa madalyonu verirken ki akışlarına lütfen dikkat diğer savaş filmlerinden çok farklı Almanların ve bence de doğru olan bi gözle Hitleri merak edenler varsa izleyin etkileneceksiniz...saygılar
adali2222
adali2222

11 Mart 2005 tarihinde eklendi
güzel film hitler kendisi bile bu kadar iyi oynayamazdı
killswitchengage-tr
killswitchengage-tr

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gercekten takdire layık super bir film...ozellikle hitleri canlandıran aktor rolune super oturmus...almanyanın isgalinden onceki son gunlerini anlatıyor film ve gercekten kacırılmaması gereken bir basyapıt...
Özden dal
Özden dal

7 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Tarihi, trajik ve biyografik bir r film. Düşündürücü ve ibret verici. Öyle etkilendim ki sahneleri r hala gözümün önünde
dante21
dante21

15 Mart 2005 tarihinde eklendi
kusursuz bir baş yapıt..özellille hitler rolündeki BRUNO GANZ In oyunculuğuna ne ödül verseler az kalır, inanın.muhteşem bi film...
therock53
therock53

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gercekten süper bir film harika tebrikler
cenkmutlu
cenkmutlu

3 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Harika bir film.Hitler'in ve Nazi Almanyasının son dönemlerini çok iyi bir şekilde gözler önüne seriyor.İzlenmesi gereken bir film..
cem-mollaoglu
cem-mollaoglu

24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bruno ganz'dan muhte$em bir oyun.. mutlaka izlenmeli.. tam bir ba$yapıt..
maverick7881
maverick7881

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
İzlenmesi gereken bir başyapıt,tabi şunu belirteyim 2. dünya savaşına başka bir yönden bakan ilk film tamamen objektif , ilk defa Hitleri bu kadar yakından tanıyacaksınız..Tabiki bu film bu konularla ilgili kimseler için dikkat çekicidir ilginiz yoksa sıkılabilirsiniz..