Kesinlikle gelmiş geçmiş en komik Türk filmlerinden biri. Cem Yılmaz kendisine yakışanı sergilemiş. Yapım hakkındaki olumsuz eleştirilere katılmıyorum. Doya doya gülmek istiyorsanız izleyin. 9/10
Bu filmin türü komedi,macera ya da bilimkurgu falan değil, ABSÜRD! Bu bakımdan yorum yaparken ona göre değerlendirmek lazım. Her Şey Çok Güzel olacak ya da Vizontele ile falan kıyaslayamayız. Ha belki Star Wars filmini tiiye alan Star Balls ile karşılaştırabiliriz. O zaman Cem Yılmaz hayranı arkadaşlara katılırım, ondan daha iyi(!) pardon ABSÜRD bir film olmuş. Walla!!!
filmi izleyeli haftalar oldu millet hala bu filmi tartisiyor sanki cok önemli bir filmmis gibi...komedi filmi iste izledik güldük eglendik bitti, bu tür filmler sanatsal bir kaygiyla yapilmaz , popcorn diye bir sinema tarzi var izlersin misirini yer güler ve sonra unutursun... yakinda dvdsi cikar onu da alir katariz arsivimize yine güleriz..cem yilmazi da cok severim, umarim daha komik bir film yapar en kisa zamanda...daha neyini tartisiyorsunuz anlamiyorum...begenmeyen de begenmemistir sonucta 9 oscarli bir filmi begenmeyen de cikabiliyor... ps: düsünün bu ülkede kahpe bizans gibi bir film hasilat rekoru kiriyor yani daha neyin kavgasini veriyorsunuz:P