Jet-Li-2
12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Ya yorumlara bakıormda sanki filmde karınları agrayana kadar gulmedi hiçbiri..Biri bu filme sinema filmi olmamış weya sinemaya yakışmamış diebilir kendini çok zorlarsa ama film kötü olmuş diemez...Özellikle ağaçtan sucuk yetişmesi beni bitirdi abi : )
işşallah filme söyleyeceğim şeylerden üyeliğim pasife düşmez.==>>bu yüzden içimdeki herşeyi söyleyemiyorum!!:(:(neden bu kadar abartıldı ki bu filmhiç komik değildi.zamanınıza yazık
Nasıl bir mantık, nasıl bir zeka var sende Cem Yılmaz. Tebrik ederim izledğim en güzel filmdi karnıma ağrılar girene kadar güldüğüm izlemeden bıkmayacağım harika bir film10/10
Sanırım filmi çok şişirdikleri ve beklentilerim çok yüksek tutunca hayal kırıklığına ugramam normal oldu.Bazıları bize çok kızıyor.Cem yılmazı severım.Sahne gösterilerine 2 kere gitmişimdir.Filmi begenmedim.Çok basit ve vasat espriler vardı.Ben sadri alışık turist ömer uzayda tarzında beklıyordum.O daha iyi idi.Ama filmi başarılı.Ama benim gibi haftada 2-3 kere film izleyen biri olarak begenmemem normal.Neyse size tavsiye beklentilerini bir yere bırakın izleyin.
Cem yılmazın bulunduğu bir film nasıl komediden yoksun olabilir. tek kelimeyle harika. sadece insanları güldürmek için yapıldığı çok belli. zaten insanlarında gülmeğe çok ihtiyaçları vardı.