G.O.R.A.
3,9

mendico
mendico

15 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Cem yılmaz muhtesem bir insan. Gercekten suratına baktıgınızda dahi insanı güldürmeyi basarıyor. İlk filmi olan hersey cok güzel olacakta 10 larca defa kahkahalara bogulmustum. Muhtesem bir filmdi. Ancak GORA icin bunu soylemem mumkun degil. Kesinlikle komedi namına birsey yok. Bir arkadasımla gittim ve inanın bana bir kere bile gülmedik. Sinemadakiler bir kac defa gulduler o sahnelerde 10 yas cocuklarına hitap ediyordu. Size tavsiyem izlemek icin izleyin. AMA KESİNLİKLE GÜLMEK İÇİN İZLEMEYİN! Cem yılmaz dan böyle bir film asla beklemezdim.. Bu seyircide reklamın sahneye yansımasından başka birşey değil. Benden 3 puan..
zkzk303
zkzk303

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

13 Kasım 2004 tarihinde eklendi
bence seyredilemeyecek kadar kötü diil şahsen ben seyrederken hiç saatime bakmadım(bir filmde sıkılırsam saatime bakarım da) film akıcı ama ne biliim içime pek sinmedi
onursalyazici
onursalyazici

7 Kasım 2004 tarihinde eklendi
ah be abim bir film için bu kadar beklenilirmi be.Birde hayal kırıklığı yaratırsa bütün beklemeler beklentiler boşa çıkacak.