G.O.R.A.
3,9

hilkayist
hilkayist

30 Mart 2008 tarihinde eklendi
milletin sanırım bu Türk filmlerine garezi var
film gayet başarılı bir film olmasına rağmen
sırf "bu Türkler film yapamaz" mantığı ile
beğendikleri halde mesafeli yaklaşıp beğenmeme triplerine giriyorlar..
Cem Yılmaz senaryosunu konuşturmuş
sonuçta komedi ve Türkiye nin en iyi (vergi rekortmenliği ile de kanıtlanmış :P) "stand up"çısı tarafından yazılmış ve çevrilmiş bir film..
ve tek kelime ile süper
iyi seyirler../9
Duygu Çoban
Duygu Çoban

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
Nasıl bir mantık, nasıl bir zeka var sende Cem Yılmaz. Tebrik ederim izledğim en güzel filmdi karnıma ağrılar girene kadar güldüğüm izlemeden bıkmayacağım harika bir film10/10
lovejunkie
lovejunkie

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
gayet başarılı olmuş.kim ne derse desin ama bence cem yılmaz bu işten annının akıyla çıktı.9
kevin12389
kevin12389

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Vizonteleden sonra gelen 2. beğendiğim film.10 üzerinde 8.
inevitable-mur
inevitable-mur

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
fena sayılmaz. bazı arkadarşlar: matrix sahnesı hıc iyi olmamıs demıs ve kendımız bırseyler uretelım demış..zaten orada maksat taklıt degıl yabancı fılmlerle dalga gecmek..
angelusra-b
angelusra-b

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle bizim sinemamızın yaptıgı en komik film...cem yılmaz gercekten süper yaaaa....
d-s-yy
d-s-yy

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
beni çok güldüren nadir filmlerden birisi.harika espiriler ve sahneler var.cem yılmaz komedyen olduğunu bu filmle ispatladı bence.tabi yönetmeni unutmayalım.
mangali
mangali

12 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Türk sinemasının en komik filmlerinden biri.Filme yapılan ağır eleştirileri kabul etmiyorum.Eksik tarafları olabilir.Ama gerçek bi komedi
murtyyyyy
murtyyyyy

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
yaa komik değil diyenler harbi film den çakmıyolar..bölesine komediyi yabancılar bi,le yapamıyo be günümüzde.cem yılmazı gerçekten tebrik etmek lazım kusursuz bir film.tekrar tekrar izlesem sıkılmam...
ozgur-kuzu
ozgur-kuzu

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
''film çok komik ama çok küfür var''diyolar arkadaşlar kriptonda yaşamıyoruz.gerçekçi olun biraz kim gerçek hayatta küfretmiyorki.bence cok güzel bi film.oyuncuları tebrik ediyorum rolünün hakkını vermişler.
atakanozruh
atakanozruh

26 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle gelmiş geçmiş en komik Türk filmlerinden biri. Cem Yılmaz kendisine yakışanı sergilemiş. Yapım hakkındaki olumsuz eleştirilere katılmıyorum. Doya doya gülmek istiyorsanız izleyin. 9/10
revengacrw
revengacrw

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
cem yılmazı ya da bu filmi komik bulmayan zihinler neye güler çok merak ediyorum. sanırım gaffur açı kalına yada olacak o kadara gülerler ya da entel takılır 'küfür ediyo bu neresi komik dersiniz' ama yine içinizden gülersiniz. (ayrıca film küfürden ibaret diyenler oturup sayın bakiym kaç tane çıkacak sonrada scarfacei açın onu sayın. kısaca küfür argo vs., film komedide olsa dramda olsa kötü bir etken değildir kanaatimce.)
Actor-Ums
Actor-Ums

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Cem yılmazın bulunduğu bir film nasıl komediden yoksun olabilir. tek kelimeyle harika. sadece insanları güldürmek için yapıldığı çok belli. zaten insanlarında gülmeğe çok ihtiyaçları vardı.
ozghan57
ozghan57

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
cem yılmazın standuplarına güldüğümü hiç hatırlamıyorum. Ama G.O.R.A beni güldürdü. Hatta 2. defa seyrettiğimde bile güldüm.
yigityasa
yigityasa

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Hababam Sınıfı gibi bundan 20 yıl sonra da tvlerde de GorA'nın haftada 3-5 kez yayınlanacagını düşünüyorum.8/10. bu tip filmlerin analizini yapmaya gerek var mı bılmıyorum.hoş,eğlencelik işte.