hilkayist
30 Mart 2008 tarihinde eklendi
milletin sanırım bu Türk filmlerine garezi var film gayet başarılı bir film olmasına rağmen sırf "bu Türkler film yapamaz" mantığı ile beğendikleri halde mesafeli yaklaşıp beğenmeme triplerine giriyorlar.. Cem Yılmaz senaryosunu konuşturmuş sonuçta komedi ve Türkiye nin en iyi (vergi rekortmenliği ile de kanıtlanmış :P) "stand up"çısı tarafından yazılmış ve çevrilmiş bir film.. ve tek kelime ile süper iyi seyirler../9
Nasıl bir mantık, nasıl bir zeka var sende Cem Yılmaz. Tebrik ederim izledğim en güzel filmdi karnıma ağrılar girene kadar güldüğüm izlemeden bıkmayacağım harika bir film10/10
fena sayılmaz. bazı arkadarşlar: matrix sahnesı hıc iyi olmamıs demıs ve kendımız bırseyler uretelım demış..zaten orada maksat taklıt degıl yabancı fılmlerle dalga gecmek..
beni çok güldüren nadir filmlerden birisi.harika espiriler ve sahneler var.cem yılmaz komedyen olduğunu bu filmle ispatladı bence.tabi yönetmeni unutmayalım.
yaa komik değil diyenler harbi film den çakmıyolar..bölesine komediyi yabancılar bi,le yapamıyo be günümüzde.cem yılmazı gerçekten tebrik etmek lazım kusursuz bir film.tekrar tekrar izlesem sıkılmam...
''film çok komik ama çok küfür var''diyolar arkadaşlar kriptonda yaşamıyoruz.gerçekçi olun biraz kim gerçek hayatta küfretmiyorki.bence cok güzel bi film.oyuncuları tebrik ediyorum rolünün hakkını vermişler.
Kesinlikle gelmiş geçmiş en komik Türk filmlerinden biri. Cem Yılmaz kendisine yakışanı sergilemiş. Yapım hakkındaki olumsuz eleştirilere katılmıyorum. Doya doya gülmek istiyorsanız izleyin. 9/10
cem yılmazı ya da bu filmi komik bulmayan zihinler neye güler çok merak ediyorum. sanırım gaffur açı kalına yada olacak o kadara gülerler ya da entel takılır 'küfür ediyo bu neresi komik dersiniz' ama yine içinizden gülersiniz. (ayrıca film küfürden ibaret diyenler oturup sayın bakiym kaç tane çıkacak sonrada scarfacei açın onu sayın. kısaca küfür argo vs., film komedide olsa dramda olsa kötü bir etken değildir kanaatimce.)
Cem yılmazın bulunduğu bir film nasıl komediden yoksun olabilir. tek kelimeyle harika. sadece insanları güldürmek için yapıldığı çok belli. zaten insanlarında gülmeğe çok ihtiyaçları vardı.
Hababam Sınıfı gibi bundan 20 yıl sonra da tvlerde de GorA'nın haftada 3-5 kez yayınlanacagını düşünüyorum.8/10. bu tip filmlerin analizini yapmaya gerek var mı bılmıyorum.hoş,eğlencelik işte.