G.O.R.A.

güzel bir filmdi 10/9
muratattila
muratattila

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
daha iyi olmasını beklememe rağmen filmi gayet başarılı buldum ama anlayaadığım bi nokta varki oda herkesin filmdeki küfürleri eleştiriyo olması. ya arkadaşlar küfür olayı sadece bizde diil bütün dünya sinemasında var. o hepimizn ayılıp bayıldığı al paçino, robert de nero gibi üstadlar bile filmlerinde bi dolu küfredebiliyo (hemde ne küfürler). tabi biz alt yazı yada dublaj hepsinde sadece ''lanet olsun'' cümlesini görüyoruz çünkü ööle çeviri yapılıyo. küfür olayı insanın doğasında var. özellikle erkeklerde. hangi sosyal ve kültürel yapıdan geliyo olursa olsun 3 samimi erkek bir araya gelince küfreder!. bunlar doktor, mühendis, avukatta olsa değişmez. hepimiz cem yılmaz'ı tanıyoruz bu adam tutupta dur küfrediym komik olsun diyip bundan prim yapmaya çalışacak bi adammı? en azından buna ihtiyacı varmı? canlandırdığı karakteri bi düşünün. ya ööle bi karakter ''fil hakika yanlış zikrettiğiniz kanaatindeyim'' mi diyecekti. o karakterin üslubu nasıl olacak? tabiki filmde cem yılmaz'ın canlandırdığı gibi. sonuç olarak cem yılmaz kesinlikle küfürle güldürme kaygısında diil. sadece karakterin doğal olması için uğraşmış. bence başarmışta 10/8
tarhansimsek
tarhansimsek

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Eldeki imkanlar ve film aşamsında yaşanan krizlere rağmen bence iyi bir yapım olmuş. Hani kendi dalında bir ilk yapmak önemli. Ha ondan sonrası ise yeni yapımlara kalıyor. Kaliteli espriler var. Eğer ki bu filmde geçen bazı espriler halen bugün bile tekrarlanıyor ise bence başarı elde etmiş demektir. Ben sevdim şahsen. Umarım bundan sonrası için hayırlı olur.
blackinman
blackinman

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok kötü...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
efsane sahneleri diyalogları olan bi filmdi :d cem yılmaz ın hastası olmamama rağmen bu filmi beğendim diyebilirim
jordan585
jordan585

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bnce o kdar kötü bi film dğildi gayet iiydi cem yılmazın oyunculuğu süperr bazı yaptığı espiriler komik olmasda onun o verdiği enrji insanı güldüyoo
goktugman
goktugman

1 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir film.İzlerken sıkılmadım.10/9
1983gs
1983gs

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
güzel filmdi ya güldük baya inşallah vizontele gibi 2 falan cıkmaz tadında bıraksalar iyi olur ...
tmnt92
tmnt92

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Yıllardır beklenen G.O.R.A. hayal kırıklığı değildi.Buna şaşırdım.Komikti,koyacağınız bir Kemal Sunal filmiyle kıyaslanamasa da girip kahkahalar atabilirsiniz...
stillwater-2
stillwater-2

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İmdb puanı 7.4 Türk arkadaşlar yağdırmışlar herhalde puanı:))Film uygulanan teknik ile Türk sinema tarihinde ilki gerçekleştirdi.Eğlenceli bir film 10/7
denizxsahin
denizxsahin

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İlk izlediğimde birşey anlamadım.Olamaz dedim cem yılmaz yaptıysa kötü olamaz diyip birdaha izledim güldüm.sonra bidaha izledim ilk izleyişimden dahada çok güldüm.sonra yine yine izledim gülmekten geberdim.bakmayın geberdim ama öbür taraftan yazıyorum
ozgurparis101
ozgurparis101

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bi filmdi küfürler var ama o adama yakışan şeylerdi kurgusunu çok beğendim kesinlikle izlenilmesi gereken bi film...9/10
ocelott
ocelott

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
ben kolay kolay bir filme 8 ve üzeri puan vermem ama 9 verdim.çünkü bir komedi filmi ve bunu herşeyiyle belli ediyor.amerikan fimleri ile dalgası olsun,espiriler olsun,ve bir türk ün uzayda olması bence yeterli gülmek için.tabiki cem yılmaz ında iyi bir oyunculuk yaptığını unutmayalım hokkabazda da oyunculuğunu bir kademe daha yükselttiğini söylemeden geçmeyelim.izleyin bol bol gülün.
onur-dersim
onur-dersim

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
kim ne derse desin güzel bir film olmus.izlenmeye deger
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu filmde gülebiliyosanız bu film guzel ben cok eglendım basaralıydı bence