G.O.R.A.
3,9

cenk821
cenk821

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bugün aroguda izledim. bence gora daha güzel di..
cuno54
cuno54

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
:) zevkler tartışılmaz fakat hokkabaz gibibir film türkiyede yoq
emicuda91
emicuda91

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film harika üzreniden neredyse 5 sene gecti ve bn hala ilk defa izler gibi gülüyorum. Zaten Cem yılmaz bunu hep yapıyor. 10/10
ociftci38
ociftci38

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
bence kesinlikle bu kadar düşük bi puanı haketmiyor. bu puanı verenler sanırım televizyondan izlemiş olmalı. bende geçen tvden bakayım dedim filmin en güzel sahnelerini atlıyorlar. hayatımda bir filme bu kadar gülmedim. sinemada çok ender izlediğim Türk filmlerinden biri. avrupada komedi filmlerinde bile bu kadar komik bi filme rastlamadım. bana göre 10/10
leo988
leo988

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
bence bugüne kadar yapılan en iyi türk yapımı film. hem görsel sahneler olsun hem konusu olsun çok güzel. bugüne kadar bu kadar çok güldüğüm bir filmde olmadı.
careles
careles

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu filmde gülmeyen adamda sorun vardır..kimse kötülemeye çalışmasın komikse komik diceksin kardeşim çekememezlik yapmıcaksın..
kemaltopal
kemaltopal

10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
gerçekten komikti hala izliyorum. en son 4 gün önce bilmem kaçıncı kez izledim ve hala gülüyorum. tamam film belki evrensel bi komiklik içermiyo ama yine de bizleri güldürmeyi iyi başarıyo bence daha napsın yani...
meloist18
meloist18

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bu filme yorum yapmaya gerek yokki bence süper ötesi bir komedi filmi..karnımız ağırmıştı salondan çıktığımızda abartısız sölüorum. cem yılmaz ne yapsa mükemmel oluyor zaten.kaç sene oldu ben hala bu filmden aldığım zewki bulamıorm=(
melek29101983
melek29101983

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
cem yılmaz türkiye için gerçekten çok gerekli bir komedyen hatta oyuncu bence bazı sahneler tamamen hayatın içinden kopuk gelme:)ve her zamanki gibi cem yılmaz...harikaydı tek kelime ile.devamı olsa keşke çok süper olurdu.ama şuda var bazı filmlerin devamı pek tat vermiyor ilki gibi başarılı olunamıyor ne yazıkki.
burockafkef
burockafkef

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
izledigim en komik türk komedi filmi..bundan bi assagıda olanda hokkabaz zaten:)
cine-di-paradiso
cine-di-paradiso

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Kaliteli bir yapim oldugu kanaatindeyim.
Cem Yilmaz bir iki komiklik yapmasini beklemek , kanimca cok basite kacar.

Asil olan, filmin genelinden,her bireyinden ve filmin hikayesi geregi kendisinden zevk almak olmali. film eglendiriyorsa. o az saka yapmis ,cok yapmis, ya da neden su yok neden bu var, cem bey neden ucmuyor gibi garip elestiriler getirmek Filmin geneline bir haksizliktir kanimca.

Sozun ozu:
Cem Yilmaz yine guzel bir is cikarmis. Tebrik ediyorum.
Yeni yapimlarinda basarilar Diliyorum kendisine ve ekibine.

cine di paradiso
35in
35in

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bugün 9.kez izledim ve sanki hiç izlememişim gibi güldüm harika bir film zaten cem ne yapsa güzel oluyor
beyazperde45
beyazperde45

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Gülmekten yüz kaslarımın kasıldığı mükemmel ötesi bir film..
egfurkan
egfurkan

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ya bukadar mükemmel bir film olamaz. Bence gelmiş geçmiş en iyi komedilerden biridir. Cem yılmaz 4 rolü birden çok güzel bir şekilde oynamış. yani tek kelime ile süper ötesi bir film olmuş.
mrtylvz
mrtylvz

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
süper mükemmel harika muhteşem daha ne denebilir en az 20 kere izledim hala gülüyorum günlük yaşamımda bile filmden replikler kulanıyorum