G.O.R.A.
3,9

fidelio82
fidelio82

16 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Çok iyi degildi, espriler de çok kaliteli degildi zaten genelde küfürlü sözler oldugu icin komikti. Cem Yilmaz icin izlenebilir...
emre3294
emre3294

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok kötü bi filmdi.tamamen balon.tek bir sahnede bile güldüremedi.senaryo diye bişi zaten yok.arog dada durum aynı olucak fragmandan ibaret.
gokhan-lynch
gokhan-lynch

27 Kasım 2004 tarihinde eklendi
halen karpuz kabuğundan gemiler yapmak adlı filmi izlemediniz mi türk filmlerini savunucular.

destek vericilerin fikirlerini almak isterim ama kimse izlemedi sanırım.

bekliyorum bakalım.
onurdolanbay
onurdolanbay

24 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
küfüre güldüm diyelim başka neyivar komik olan anlamadım. onun dışında güldürmeyi başaramıyor.ve filmin sonunda cem yılmaz bu filmi amriakn sinemasıyla kıyaslıyor hemde star wars matrix fifth element filmlerin kullanarak bence resmen saçmalamış.cem yılmaz komik oldugunu düşündügü filmi ingilizceye çevirsin herhalde bir şey anlamayacaktır.çünkü filmin evrenselliği yok sadece biz türkler gülebiliriz.sadece bize hitap ediyor.oysa amerikalılar komedi yaptıgında tüm dünyayı güldürebiliyor.cem yılmazın gorayı american sinemasıyla karşılaştırması saçmalıktı.oysa cem yılmaz küfürü gerçekçi olsun diye çok koymuş .halbuki ben filmde gerçekçi yönde bişey görmedim.konusu bir defa hayalci ve klişe bir konu
darklovedmt
darklovedmt

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu filmi o kadar abartılar ki herkes güzel sandı fiLm baştan aşağı kötü.. sürekli küfürle komik olcağını düşünmüşler beğenmedim beğenilcek bi yanı yoktu...filmdeki hatalar konuşmlardan daha çok güldürdü...
aylinnn-26
aylinnn-26

7 Şubat 2005 tarihinde eklendi
bence çok kötü bir filmdi. Stonekeep sana tamamen katılıyorum.tamamen vakit kaybı izlemeyenler varsa bence hiç izlemesinler.ne heyecan ne duygu hiç bir şey bulamadım.sadece bol küfür var o kadar.bide reklamlarını unutmamak gerekir.
zkzk303
zkzk303

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

13 Kasım 2004 tarihinde eklendi
bence seyredilemeyecek kadar kötü diil şahsen ben seyrederken hiç saatime bakmadım(bir filmde sıkılırsam saatime bakarım da) film akıcı ama ne biliim içime pek sinmedi
kaankizilkan
kaankizilkan

2 Aralık 2004 tarihinde eklendi
görsel açıdan güzel fakat gülücem diyorsanız bir tat bir doku gösterisini tekrar izleyin daha çok gülersiniz ayrıca işsiz ali kaptana selamlaaar
timucinkoprulu
timucinkoprulu

19 Kasım 2004 tarihinde eklendi
FİLMİ PEK BEĞENMEDİM.EFEKTLER DE KURTARMIYOR AÇIKÇASI. AMA ÖYLE BİR GAZ VERİLDİKİ SEYİRCİYE; GÜLMEYE ÖYLE BİR PROGRAMLADIK Kİ NEREDEYSE İNSANLAR FİNAL DERGİSİ REKLAMINDA BAŞLADILAR GÜLMEYE. BENCE TURİST ÖMER UZAYDA FİLMİ BU FİLMDEN BİNBEŞYÜZ KAT DAHA İYİYDİ.
eroglus79
eroglus79

18 Kasım 2004 tarihinde eklendi
walla ben filmden cok fazla bişey beklemiodum aslında beklediğim kadarını da aldım...filmden çıktığımda şunu dediğimi hatırlıyorum "cem yılmaz mümkünse hep standup yapsın"..burdan soruyorum filmi izlerken karnına ağrı giren varmı,,zannetmiorum...gösterilerinden sarhoş gibi çıkıoruz gülmekten..neyse burdan şu sonuç çıkıyor "film yapmak zor zaneat"...arkasında cem yılmaz olsa bile...filmde çok zekice espriler vardı ama çoğunlukla tembellik etmiş die düşünüyorum...neyse umarım parasını kurtarır da cem yılmazdan üzerinde daha çok çalışılmış başka filmler de gelir....
ulviural
ulviural

1 Aralık 2004 tarihinde eklendi
filmde günlük kullanılan küfürler kullanılmış.tipik Cem Yılmaz vakası.filmin adı G.O.R.A. değil G.A.G. (güldüren anlık görüntüler) olmalıydı.salondan çıkıldığında hiçbir espri hatılanmıyor. spekülasyonla film aşırı derecede abartıldı. gittiğimize değmeyecek!
vespertine-2
vespertine-2

4 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
bu film neden yapılmış anlamadım...insanlar sıkılmadımı klişeleri dünyada yeşilçamda izlemekten??bide bunun gorasımı lazımdı??sinema tarihine ne kazndırı bilmem harcana para dışında..kötü oyunculuklar,,sıradan bir çekim tekniği...pop şarkıcı kliplerini andıran abartılar..neyse izleyip mutlu olanlar da var..sinemanın bu çeşitliliği bazen dayanılmaz olabiliyor......
onursalyazici
onursalyazici

7 Kasım 2004 tarihinde eklendi
ah be abim bir film için bu kadar beklenilirmi be.Birde hayal kırıklığı yaratırsa bütün beklemeler beklentiler boşa çıkacak.
dilsadcelebi
dilsadcelebi

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hayatımda hiç bu kadar berbat bir film izlemedim. izlerken sürekli bekledim biri çıkıp şaka diyecek diye iyiki sinemada izlememişim
madpayne
madpayne

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat neresi komik bu filmin sadece 1 sahne söyleyin kmomik olan 10 üzerinden 2