Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
4,2

fatih-fener
fatih-fener

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kitabı harikaydı ama filmi bugün izledim kitabı okumayanların fazla birşey anlayacaklarını sanmıyorum.Benim fikrim bu film iyi olmamış.
doccodocco
doccodocco

15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
tamamen yönetmen değişikliğinden kaynaklanan,olaylarin bir okadar kopuk,ve hic bir aksiyon sahnesi olmayan ,izleyene zevk veremeyen bir film olmus.bÜyük umutlarla gitmeyin sadece serinin filmlerini kaçirmamak icin gidin izleyin derim..Çünkü filmde hiç bişi yok
mert523
mert523

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film olmuş :D Tebrik ediyorum
ganeja
ganeja

15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gördüğüm en kötü filmlerden biri
sevgi-akkoyun
sevgi-akkoyun

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Umarım diğer kitapların uğradığı akıbete uğramaz.Uğramazsa güzel bir film izleyeceğiz demektir.Senaryo yazarının değişmiş olması bu konudaki umutlarımı güçlendiriyor.Ayrıca Harry Potter fanatikleri eminim film 5-6 saat bile sürse oturup izlerler,keşke yapımcılar da bu gerçeği fark etseler.
djwizard
djwizard

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
En az diğer Harry Potter filmleri kadar başarılı olmuş,Daniel Radcliffe in ne kadar başarılı bi oyuncu olduğunu bu filmde daha iyi görebilirsiniz;iyi ki Daniel Harry Potter a hayat vermiş;Harry bir yana Daniel için bile seyrederdim bu filmi..
erdemozyuva
erdemozyuva

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
serinin kitaplarını iki kere devirmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki serinin en kötü filmi bu. Bana göre serideki en güzel kitaptı bu ve merakla bekliyordum. tabi adamlar efektlerle işi götürmüşler ama onda bile şatoya bir bataklık yapsalar, dövüş sahnelerini uzatsalar -çünkü kitaptaki dövüş sahneleri daha iyi- daha iyi olurmuş... filmi izlerken sahneler arası geçişler o kadar keskinki noluyoz lan olduk. kısaca filmin bir akıcılığı konu bütünlüğü yok.
emma-selin
emma-selin

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence serinin en berbat filmiydi .kitabı resman kırpmışlar.felsefe taşı bile neredeyse daha iyiydi!
ilker-tosun-01
ilker-tosun-01

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Acayip bir durum gerçekten hermione ile ron sınıf başkanları seçilmesinden hiç bahsedilmemiş ve kıtabın sonunda harry ıle dumbledore un konusması bayagı bır uzundu bunuda 10 sn felan aktarmışlardı filme ve bişey anlaşılmıyodu atadamlarda frenzeye sinirlenmişlerdi bunada yer vermemişler vs vs hepsini saymak olmaz şimdi
baraka1223
baraka1223

30 Ocak 2006 tarihinde eklendi
keşke hemen vizyona sürebilebilseler bütün kitaplarını okudugum için pek süpriz degil ama nasıl olucagını merak ediyorum umarım ateş kadehi hariç diger filimlere benzemez ve dogrusu artık kalıcı bir yönetmen bulmaları gerek herkesin aklı alak bulak oldu filimde oynasaydım kesin şaşırırdım yönetmen kimdi diye!!!!
kaantorer
kaantorer

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film bence kısa ve akılda kalıcı olmamış oyumculuk mükemmel ama david yates çok ama çok başarısız olmuş ben david yates yaptığını sıradan bir türk yönetmeni bir hafta içinde çekebilirdi.10/5 vermemin sebebi oyunvuluklar mükemmel
atilla-a-gs
atilla-a-gs

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Flim çoooooooook güzeldi:)
Her sahnesi ayrı bir eğlence ve keyfliydi.En güzel sahnesi ise final sahnesiydi.Gitmeyeler varsa muhakak gitisin yoksa bence pişman olur.:)))
spaktum
spaktum

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmin konusun yazdığı bölüm lütfen biraz daha özen ile hazırlansın, Harry'nin okuduğu okul "Hogwards" değil "Hogwarts" olması gerekir.

Film, nadide kitaplarıyla aynı tadı veremesede, okuduklarınızı somut bir görüntü halinde zihinde var etmek için izlenesi bir film. Efektlet, müzikler, oyuncular ve yönetmen gerçekten çok iyi. 9/10
mertbulmaca
mertbulmaca

20 Eylül 2006 tarihinde eklendi
size tek birşey diyeceğim filmler çok güzleller ama kitaplar daha çok detay ve daha fazla konu içeriyor harry nin filmlerini seven gerçek olayları bilmek için mutlaka kitapları okumalı mesela hagrid'in annesi devmiş babası büyücü başka çok şey var mesela ateş kadehi filminde sirius dan hiçbir eser yok halbuki haryyle buluşuyorlar çoğu kez birde çok konu atlanmış anlıyacağınız gerçi film bu ne kadar uzun olabilir ama siz en iyisi kitabı okuyun birde ateş kadeinde harry e galsamotunu neville longbottom değil dobby veriyor bunun gbi bir sürü detay daha kitaplarda var srlar odasında filan bir sürü daha detay var her kitapta kesinlikle okuyun kitapları
ben-maxut
ben-maxut

8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu film diğerlerine göre biraz daha güzel olmuş