Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı eleştirileri - Sayfa 24
4,2
barisisin
1 değerlendirme
19 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Film. Sadece film. Kesinlikle Harry Potter değil. Yönetmen kendi tarzını kullanmış ve Harry Potter hayranların çok üzmüş bence(bende dahil olmak üzere). Yani tamam, kitapları okumayan biri için film güzel olabilir. Ama burda HP hayranlarından söz ediyoruz ki bu kesimin %90lık bir kısmı kitapları isimleri kadar iyi biliyor.
Bu yüzden filmde anlatılmayan esksik parçaları açığa çıkarmak çok kolay oluyor. Ama inancım o ki toparlayacaklar. 7. film 2 parça halinde olacağı için bütün eksikleri anlatmalarına yetecek. Yani en azından bu kadar çok tepki aldıktan sonra... Yapacaklardır.
Harry Potter bir film, kitap ya da oyun değil. Ayrı bir dünya. Bunun farkına varmalı önce...
film kitabı okumayan biri için oldukça etkileyici ama okuyanlar için biraz hayal kırıklığı yarattı....çok kısaltmşlar ama böle olmak zorundaydı galiba çünkü kitap çok uzun. Kitabın bütün ayrıntısını filme yansıtmak mümkün olmazdı herhalde.. Bnde baya hayal kırıklığı yaşadım ama herşeye rağmen çok güzeldi ve etkileyiciydi.. yeni filmi heycanla bekliyommmm.... bide daniel filmde acaip yakışıklı çıkçıkmş dimi ama???????? :)))daniel duy sesimi seini SEViyommmmmmmmmmmmm
Bence film gayet güzel sürükleyici hiç sıkılmadan izlediğim Harry Potter filmlerinden biri.Ama bana göre bu puan böyle muhteşem bir filme çok az ben bunun ateş kadehinden daha fazla puan alacağını ummuştum. Çok iyi bir filmdi
Diğer yorumları da okudum ve çoğunun da negatif olduğunu gördüm.Herkes haklı olarak kitapların filmlerden daha iyi olduğundan söz etmiş ve filmlerin çok kırpıldığından şikayetçi olmuş.Ancak ben de 3 fragmanı ve 6 reklamı izledim ve sonra filmin insanı koltuğunun ucunda oturmaya zorlayacak kadar müthiş olacağı kanısna vardım.Her ne kadar kitapla yeterince paralel olmasa da -ki bu kitapla en paralel film olacağa benziyor- , her ne kadar yine çoğu bölüm kırpılmış olsa da Mıke Newel bizim soluğumuzu kesmeye hazır görünüyor. O yüzden kim ne derse desin bu film muheşem olacak!!!
Öncelikle Harry Potter'ın bu filminin çok güzel olacağını tahmin ediyorum ama kitaba göre çok kısa bi film olmuş. Neyse filmin 10 Ağustos'ta yayınlanmasının sebebi film Türkçe'ye(Türkçe Dublaj) çevirilirken yapılan bir hatadan dolayı yapımcı firmanın bunu kabul etmemesi üzerine ertelenmesidir. Saygılarımla.
kitabı okumadıgım için bana göre en iyi bölüm olmuş kitabı okusaydım belki sizin gibi düşüne bilirdim hatalar vardı ama olacak okadar be melez prensi heyecanla bekliyorum:)
bence süperdi yani harry'le cho'nun öpüşmasi bence biraz uzun sürmüş yani onu biraz daha kısa tutabilirlerdi ama genenede mükemmel herkeze tavsiye edebilirim gidin izleyin bişey daha gidin izleyin
Ayy gerçekten harry potter filmlerinden en beyendiğim filmdi. gerçekten tebrik etmeklazım.E şunu sölemeden geçemiyeceğim daniel radcliffe herzamankinden daha yakışıklıydı
filmi bugüm izledim.....tamam geç kalmış olabilirim ama olsun genede izledim..ve çok beğendim.Filmin efekt sahnelerini çok güzel yapmışlar.benim favori yönetmenim alfonso cuaron olmasına rağmen david yates'de güzel çekmiş....çok güzel olmuşta sıra 6.filmde...
Yorumları okuyunca sinirden patladım.o kadar abartılmaz yani filmi ne yaptınız yerin dibine batırdınız.Gayet başarılı bir filmdi.Bence serinin en iyi filmiydi.Oyuncularda işinin hakkını vermişler.lütfen biraz objektif yorumlar yazalım.(Film o kadar kötüyse bu kadar rekor kırmaz)
kısa süre içerisine iyi ve güzel şekilde yerleştirimiş bence. birçok ayrıntı eksik kitaba göre, aşırı harry potter fanatiklerini hayal kırıklığına uğratabilir ama onların da kitapı olduğu gibi film de aramalrı yanlış.tabi ne kadar sırlar odası nın önüne geçememiş olsa da diğer üç filmin fazlasıyla önünde başarı konusunda.
harry potter fanatikleri dışındaki seyirci kitlesinin de beğenewbileceği görsel efektleri yerinde ve başarılı bir film çıkarılmış ortaya.
harika bir film kaç aydır bu filmi bekliyorum bence süper dir herkeze tavsiye ediyorum tebrikler jk. rowling tebrikler harry potter 10 ağustos sakın kaçırmayın pişman olurusunuz